Mi a véleményetek az SZDSZ kampányfilmjéről?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=m9X-CUvIcao
Tényleg ez mind lenne a programjuk? Ezzel akarják megmenteni az országot? Ezzel akarnak szavazókat gyűjteni? Gratulálok nekik.
2010. febr. 18. 16:55
1/12 anonim válasza:
Te mit vártál?
Ennyi telik tőlük már évek óta, szerencsére ezt senki nem veszi már be!
Ennyi erővel én is állíthatnám " nem kevesebb alappal" hogy az SZDSZ fasiszta és ha sokáig mondogatnám a média támogatásával, akkor az MSZP és a Fidesz is az lehetne.
Szerencsére az emberek már nem ostobák " kevés kivétellel! "
2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem vártam, hogy megint a fasiszta kártyát veszik elő, amely egyszer már nem vált be...
2010. febr. 18. 17:03
3/12 anonim válasza:
Van nekik? :D
Na mindegy, mindjárt megnézem akkor...
4/12 anonim válasza:
Demszky Gabi a példaképem!A negatív példa képem.Pofátlan egy ember,de a fővárosiaknak bejön!Végül is ők szavaztak rá,ők tudják...
5/12 anonim válasza:
Hiába...hozza a formáját a szadesz... :D
6/12 anonim válasza:
Neee ez most komoly? :D
Ha igen akkor szánalmas...:(
7/12 anonim válasza:
Szerintem ezt valami ostoba kis libsi bölcsészfing készítette két recskázás között.
De igaz, ami igaz: hűen tükrözi a párt és szavazói szellemi színvonalát. :)
8/12 anonim válasza:
Még létezik olyan párt, hogy SZDSZ?
9/12 anonim válasza:
Tök jó ha valakinek tényleg van történelmi ismerete megérti mért von párhuzamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!