Ha az MSZP lassan megszűnik, akkor új baloldali pártok
jönnek helyette?
Figyelt kérdés
Nem a Gyurcsány pártjára gondolok, hanem azokra akik nem az MSZP elődjei és utódjai, nem a Schmuck Andor féle Szociáldemokratákra gondolok, hanem egészen más pártra. Ha Gyurcsányék nem kötnének szövetséget és koalíciót az MSZP-vel, akkor jó, mert én nagyon gyűlölöm az MSZP-t és a Gyurcsány féle Demokratikus Koalíciót. Igaz hogy én nem vagyok baloldali, de azért más baloldali pártok kellenének a parlamentbe. Ti melyik baloldali pártot látnátok szívesen ?
Ja, viszont nem értem, hogy azok miben különböznek tőlük.
2015. márc. 29. 19:46
2/8 anonim válasza:
Az MSZP nem szűnik meg. De ebből nem következik, hogy megerősödik. Most a fő probléma, hogy Gyurcsány rájött, A DK soha nem lesz ütőképes (amennyire ő akarja), ezért vissza akar menni. De ehhez előbb le kell zülleszteni a z ő szintjére. Ez nem olyan nehéz, tesznek érte belülről is.
Kérdező a te gyűlöletedet ugye nem tudod racionálisan megmagyarázni. A politikában hosszútávon elveszett, aki érzelemmel közelít. Vagy van konkrét okod, ami megállja a helyét, és ekkor egyszerűen nemkívánatosnak tartod azt a programot (csapatot) a kormányzásba, vagy pusztán érzelemből gondolkodsz így, ez viszont lényegtelen.
2015. márc. 29. 19:48
3/8 A kérdező kommentje:
Én az új baloldali pártokat támogatom. Én azt utálom Gyurcsány Ferencben, hogy kimondta az igazat az öszödi beszédében.
2015. márc. 29. 19:49
4/8 A kérdező kommentje:
Gyurcsány és Orbán Viktor megbukott politikusok lettek. Én rájuk nem fogok szavazni a jövőben. Ha a Jobbiknak sikerül megnyernie a választásokat, akkor a Jobbik egyedül fog kormányt alakítani a jövőben. Azok akik utálják a Jobbikot, ők is rájönnek, hogy a Jobbiknak van esélye hogy megnyerje a választásokat és egyedül kormányt alakítson a jövőben.
2015. márc. 29. 19:51
5/8 anonim válasza:
A jobbik 2018-ban még nem fog nyerni. Azt meg végképp nem fogja elérni, hogy egyedül kormányozzon. Azt még a Fidesz is csak egyszer érte el. Ha a jobbik nem fog kötni koalíciót valamelyik párttal, mondjuk a Fidesszel, mert mégiscsak jobboldali párt, akkor sose fog kormányt alakítani a jobbik.
2015. márc. 29. 20:59
6/8 anonim válasza:
MSZP megszűnik? Ők lesznek az új 2/3-osok, hacsak a Jobbik nem tesz nekik keresztbe. Igazából a Jobbik Orbán kottájából játszik, ezért is van a "nézeteikben" hasonlóság.
2015. márc. 29. 21:13
7/8 anonim válasza:
"Én azt utálom Gyurcsány Ferencben, hogy kimondta az igazat az öszödi beszédében."
Na már azt is gyűlöljük, aki kimondja az igazat? Hogy is van ez?
2015. márc. 29. 22:35
8/8 anonim válasza:
Majd létrejön az mszp egy új néven, aztán mondogathatják megint, hogy MEGÚJULTUNK stb. Hát a múltkor is jól megújultak ezek, ugyanazok az emberek új pártot alapítottak :D. A baloldali 2-bitesek meg persze bedőltek nekik, azok mindent elhisznek, amit valaki mond nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!