Támogatnád, hogy a csp csak a 3-ik gyerekig járna utána adókedvezmény?
én azt támogatnám hogy egy gyerek után is meg 5 gyerek után is ugyanannyi járjon.
szerintem aki a mai világba bevállal két gyereket annak megvan hozzá az anyagi háttere anélkül is. vagy buta.
másik dolog az lenne hogy a szülők nettó keresetét is meg kéne nézni, és aki többet keres (pl 4-500ezer nettó/hó) annak nem jár támogatás, mert másnak jobban kell(akik mondjuk 180-at tudnak összeszedni egy hónapba.)
:) ez nem jobbik program kedfves jobbikosok:)
Az mdf ezt 90-ben megcsinálta 3 gyerekig csp utána adókedvezmény.Erre jött egy párt aki azt mondta a birka magyarnak,hogy ki akarnak írtani minket.Na ki nyert 94-ben?
19:30: "másik dolog az lenne hogy a szülők nettó keresetét is meg kéne nézni, és aki többet keres (pl 4-500ezer nettó/hó) annak nem jár támogatás, mert másnak jobban kell"
Szerintem meg aki annyit keres, és annyi a gyereke az MEGÉRDEMLI (adókedvezmény, tehát nem visszakap államtól, hanem nem kell olyan sokat fizetnie az államnak!).
Sőt, a cél az kellene hogy legyen, hogy pont ez a felső középosztály vállaljon a lehető legtöbb gyereket, mert ők tisztességben fel is nevelik, ki is járatják velük az iskolákat.
Ne a minimálbéres akarjon már 10 gyereket csinálni!
Már hogy a viharba ne!!!!
Véget a megélhetési gyerekcsinálásnak!!!
20:39!
az én szüleim se keresnek valami jól hogy őszinte legyek,(nem is olyan nagyon rosszul)
de nagyon szeretnék hogy jól elvégezzem az iskoláimat amiket kitűztem célul, és el is fogom őket végezni.
ez nem csak a gazdagok érdeke.
értem amit mondasz, de a véleményem mellett kitartok, mert nem így látom ahogy te.
19:30 voltam
támogatom!
akinek nincs meg a megfelelő anyagi háttere hogy egy focicsapatnyi gyereket eltartson az ne vállaljon annyit
főleg a cigányok
mert nem az a cél hogy gettókat hozzunk létre
mert gyereket szeretettből kell csinálni nem segélyért
és a szülő meg ne legyen önző (hogy én azért is 8 gyereket akarok)
hanem csak annyit aminnyit tisztességgel fel tud nevelni
ez a törvény pont jó a lehető legjobb
és ehhez 20 év kellett?
ja persze mert 18 évig nem volt Jobbik hanem csak a rabló pártok
itt a Jobbik jönnek a jobbnál jobb ötletek ezért szavazzunk rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!