Veszélyt jelentenetek a fiatalokra nézve a Jobbik, FIDESZ, és KDNP nevű politikai pártok?
# 20
Ilyesmire Magyarországon ne számíts.
22:
Az, hogy valaki nem jár templomba, még nem jelenti azt, hogy nem vallásos vagy nem hívő. Én évente 2-szer járok templomba, ennek ellénre nagyon hívő vagyok, sőt az ismerettségi körömben a legtöbb ember így van.
Ne próbálj meg ködösíteni, és ne vonj le értelmetlen következtetéseket hülyeségekből.
Tudom, hogy számodra ez is rossz hír, de hát nem fogsz ezen sem tudni változtatni ;).
a hülye fiatalokra veszélyt jelentenek
általában a hülye embereket könnyebb átverni
a lakosság 75%-a keresztény szerintem is hülyeség - legfeljebb a 75%-a van megkeresztelve, de talán 5-ből 1 hívő van azok között...
és a vasárnapi zárva tartással az a helyzet, hogy egy kb. 3-4%-os (vagy annyi se) párt, a kdnp rákényszerítette az akaratát az egész országra, ami mellesleg értelmetlen, mert senki se jár jól azzal, hogy vasárnap nincsenek nyitva a boltok
"Az általad mondotthoz képest a lakosság 75%-a keresztény. Ez a tény, és nem az, amit ki tudja miből szoptál ki."
Voltam népszámláló 2011-ben, így van némi fogalmam, h mennyire "megbízhatóak" ezek az adatok.
A legtöbb ember ezt a vallásos kérdést úgy értelmezte, h meg van-e keresztelve? A többség igennel felelt, viszont templomban életükben akkor jártak először és utoljára mikor megkeresztelték őket.
Annak a 75%-nak a töredéke az aki vallásos.
Szerintem a magyarországi kereszténységről valósabb képet kapsz, ha benézel egy templomba, h a vasárnapi mise alatt hányan lézengenek.
25:
te azt meg honnan is tudnád? Nem követeli meg. És az, hogy valaki hívő, még nem jelenti azt, hogy vallásos. Ezek neked túl bonyolult dolgok, hogy felfogd. Ha nem haragszol, a későbbiekben nem vagyok hajlandó reagálni a kommentjeidre, mert nem fogom erre fecsérelni az időmet. Hidd, ahogy akarod, az a tényeken mitsem változtat. Mindenki tudja, te is, de hazudhatsz magadnak, hátha jobb lesz valamivel neked. Tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!