Miben értene egyet az emberek 99%-a és igazából mit akarnak az emberek, a politikusok meg tudják oldani a problémákat?
Ez az ország halálra van ítélve,ne foglalkozz ilyen kérdésekkel. Itt a homofóbia,és antiszemitizmus a menő,a gazdaság romokban de az átlagembert meg lehet venni egy rezsicsökkentéssel. Szerinted mikor lesz itt nyugati színvonal ilyen hozzáállásokkal amiket fenntebb írtam ? :D
Készülődj külföldre.
"Első! Azért (a hozzáállásod/hangvételed alapján) te is tipikus magyar vagy, le se tagadhatnád :)"
Magyar vagyok az tény. Mindkét szülőm vezetékneve ősi magyar foglalkozásokból származik,így szinte biztosra mondom,hogy genetikailag,és hozzáállásilag is magyar vagyok.
Viszont nem a múltba tekintek,mint az átlagmagyar,hanem a jövővel foglalkozom. Pl engem az izgat,hogy milyen lesz az éghajlat,amikor felnőtt leszek,és óvom a környezetem az unokáim számára. Nem gyúrcsányozom,nem libázok,stb.. :D ennyiben eltérek a magyar gondolkodástól,és büszke vagyok rá.
"Szerinted mikor lesz itt nyugati színvonal ilyen hozzáállásokkal amiket fenntebb írtam ?"
Reméljük, hogy soha.
"Mindkét szülőm vezetékneve ősi magyar foglalkozásokból származik"
Akkor teljesen kizárható, hogy magyar lennél.
"Reméljük, hogy soha."
Akkor pusztulj bele a saját mocskodba,te középkori!
"Miben értene egyet az emberek 99%-a"
Ingyen sör! (A maradék 1% pedig a pórul járt kocsmárosok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!