Ha nem kelt bennem ellenséges érzéseket, akkor hazaárulónak minősülök?
2015. márc. 26. 15:21
13/26 anonim válasza:
Semmit nem jelent "általánosságban". Az már jelent valamit, ha megnézed a szórását is. Az még többet, ha összefüggést keresel a vélemény minősége és az ismeretek között. Feltűnően nagy az összhang ebben.
2015. márc. 26. 15:26
14/26 hollófernyiges válasza:
"a Felvidék hegyvidékes területeinek döntő többsége szinte teljesen lakatlan, csak a déli részén, ott éltek emberek, ahol ma is magyar többség van, a hegyek üresen kongtak"
Van-e erre bizonyíték? Mert józan ésszel nem igazán elképzelhető, hogy miközben Finnország, a litván mocsarak, az Alpok (lásd Ötzi) mind évezredek óta lakott, az Alacsony-Tátrában valamiért nem lakik senki.
Avagy ha nem voltak itt szlávok, akkor kitől vették meg a földet egy fehér lóért Árpádék?
2015. márc. 26. 15:41
15/26 anonim válasza:
Primitív népség a tót, tolvaj banda. Költsék az összes lopott földüket orvosra!
2015. márc. 26. 16:04
16/26 anonim válasza:
"Hát ez igaz, de elnyomták őket a magyarok sajnos, úgy meg nehéz történelmet csinálni."
Ez meg nem igaz.Nem nyomták el őket.
2015. márc. 26. 16:21
17/26 anonim válasza:
Jelenleg Erasmus-szemeszteremet töltöm kint Krakkóban.
Van itt minden szlovák-lengyel-magyar származású csaj, van két román srác, egyik se szólt, hogy te magyar, igaz én is félig lengyel vagyok....
2015. márc. 26. 16:46
18/26 anonim válasza:
Ha meglátok egy szlovákot, akkor semmit nem csinálok. Nem a nép alapján ítélem meg az egyéneket, mint sokan mások. Le lehet engem ezért szólni, de ez nem rólam fog szegénységi bizonyítványt kiállítani.
2015. márc. 26. 17:04
19/26 anonim válasza:
Egyébként hol látok meg szlovákot? Külföldre nem telik kiutazni, ha pedig a szlovák jön ide, akkor nincs a homlokára írva, hogy az.
2015. márc. 26. 17:10
20/26 anonim válasza:
Ha meglátok egy szlovákot, emberként nézek rá. Tudom, hogy vannak köztük normálisak, jófejek és nem magyargyűlölők. Kedves Kérdező, magad is említetted, hogy szlovák vagy :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!