Izraeliták! Mit szóltok a vasárnapi boltbezáráshoz?
ha Mensa tag vagy, megérthetnéd a 19-est, kiváltképp a József Attila idézetet. Cseppet sem személyedbe kötöttem bele, szöszinek meg tetteted magad, hogy jobb legyen a provokáció a "magyar pol topikban", ezt is tudom.
Miért kéne vasárnap lógnod, nem dolgoznod, ha akarsz?
Vagy főhivatású vásárló vagy? Vagy árú-feltöltő a TESCO-ban? Nem értem. Ami kell megveszi a normális ember, ott ahol nyitva van a bolt, és azt amit lehet kapni.
És megy, teszi a dolgát, azt, amihez ért, ami jó, akkor amikor tudja, hogy kell. Ilyen egyszerű (persze, ha nem akarok belekötni az intézkedésekbe, leváltani a kormányt stb, egyéb baromságok)
Miért egy külső intézkedés, jogszabály, politikai, vallási, jogi, gazdasági előírás mondja meg egy szuper intelligens és szorgalmas embernek, hogy mikor mit csináljon??
Ezt ki érti a XXI. században?
"Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!"
"milyen érdekes h nyugati országokban nem teszik tönkre ezzel családok százait!?! "
Ausztriában sincs vasárnap nyitva a bolt. Ettől függetlenül én sem helyeslem.
"Miért nem lehet valamelyik más napon felállni a tv elől és bevásárolni?"
Mondjuk, azért, mert ha kedden vásárolom meg előre a kenyeret és a parizert, meg a többit, akkor a nagyrésze jövő hét elejéig megrohad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!