Ki volt a legkártékonyabb politikus, az újkori Magyarország elmúlt 20 évében?
Az, amelyik elhitette a néppel, hogy alanyi jogon jár minden, családi, utazási kedvezmény, gázártámogatás, és hogy ez nincs összefüggésben az adórendszerrel, és nem kezelte felnőttként a választópolgárokat. Ha nevet kellene mondanom, Vona Gábor, mert egy álomképet kínál az embereknek, és a kádári reflexekre épít. Hányszor van leírva az a programjában, hogylétrehoz valami hivatalt
és hányszor az, hogy társadalmi párbeszédet kezdeményez? A kommunista akkor is kommunista, ha a turult imádja, nem az orosz medvét.
Az, amelyik elhitette a néppel, hogy alanyi jogon jár minden, családi, utazási kedvezmény, gázártámogatás, és hogy ez nincs összefüggésben az adórendszerrel, és nem kezelte felnőttként a választópolgárokat.
Nem értem hogy mire is gondolsz?
Mindenütt van a „ fejlődő vagy fejlett” világon szociális ellátás, ez nem magyar sajátosság.
De talán arra is felkellett volna hívni a figyelmét az embereknek hogy sem a tőke, sem az Eu nem a mikulás. A támogatási rendszer pedig az öngondoskodás mértékének függvénye, az pedig a jövedelmekből fakadó lehetőségeké. Egy vad kapitalista társadalomban ahol nincs középréteg” aminek számtalan oka van” az ha leépíted a szocrendszert akkor Dél-Amerikalizálódik pillanatok alatt, és azt vissza csinálni?
Ha nevet kellene mondanom, Vona Gábor, mert egy álomképet kínál az embereknek, és a kádári reflexekre épít.
Mit jelent az hogy Kádári reflex?
Pontosan az alanyi jogokat akarja megszüntetni a rendszerbe.
Hol látsz te Kádárit? Ja hogy a multitőkét nem akarja hagyni szabadon garázdálkodni az olyan területeken ami monopol? PLd Áram! A versenyképességünk alapjait jelentik az energia szolgáltatók, még jó hogy nem.
Hányszor van leírva az a programjában, hogylétrehoz valami hivatalt
és hányszor az, hogy társadalmi párbeszédet kezdeményez?
Mire gondolsz?
Én csak az elszámoltatással kapcsolatban olvastam új hivatalról, az meg ugye csak kellene!
A kommunista akkor is kommunista, ha a turult imádja, nem az orosz medvét.
Komoly fogalmi zavarokban szenvedsz, vagy nem tudod mi a kommunista és a tőkés , és azt hiszed, hogy ahol a tőke meg van szelídítve az már kommunista. Pedig az iparosodás óta pontosan a nyugati nagy hagyományú tőkés társadalmak, vívmányai révén lett az imperializmusból kapitalizmus, és te az imperializmust hiszed kapitalizmusnak!
TÉVEDÉS!
Vona meg bent sem volt még a parlamentbe, de csak egyet mondok, hogy cáfoljalak.
Vonától nem hallottam sem a 13. sem a 14. havi nyugdíjat sem.
Nah,,, de, hölgyeim, és uraim!
Ok volt Orbánnak is hibája, de ő csak 40 évet kormányzott.
Nem becsülném le Gyurcsánynak sem a teljesítményét.
De Antal, vagy Boros Horn vad privatizációját sem a reprivatizáció helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!