Baloldal szerint a demokrácia = ha nem azt csináljátok amit mi akarunk akkor nincs?
Már a stílus is árulkodó. A kérdező azt írja - "mit pattogsz ?" Holott csak a tényekkel alátámasztott véleményem mondtam el, ami nem egyezik az övével. Ráadásul egy feltételezett szituációra hivatkozik (fidesz, jobbik együtt), míg én a demokrácia több évszázados alapjairól írtam. Tehát nem az állításom cáfolta, ahogy kulturált vitában szokás, hanem "ne
pattogjak !"
neked nem is az a válasz szólt de ne zavarjon...
egyébként meg nem támasztottad alá
a zsidók rosszak (hitler mein kampf) és akkor az úgyvan....
"És mit ad isten pont az Orbánnak kampányoló CBA-ra nem vonatkozik."
Vonatkozik rájuk is, csak mivel sok a családi vállalkozásként működő, 200 négyzetméter alatti CBA üzlet, ezért van ennyi nyitva vasárnap is.
# 15 vagyok
Perszer, az már más kérdése, hogy ez pont a CBA-nak meg a Reálnak kedvez mert a sok multinak zárva kell lennie, és így az emberek bemennek 2-3x áron megvenni a pont ugyan olyan, vagy rosszabb minőségű terméket.
A kérdezőnek Tétényi Éváról is hibás, elfogult
inszinuáó véleménye van. Már abból is látszik, hogy
kisbetűvel írjaa nevét. "Felesküdött Esztergom tönkretételére". Tehát nem az előző, fideszes, Meggyes-féle vezetés milliárdos adóssághalmozása kergette a várost nehéz helyzetbe ? És utána folyton keresztbe tettek az új plogármesternek. Amúgy Tétényi Évát az emberek megválasztották. Ezt a másik oldal rajongója sem vonhatja kétségbe.A demokráciáról vallott hibás nézeteiről az
Esztergom-témáról írott szavai is sokat elárulnak.
Én a demokrácia általános szabályairól és magyar-
országi hiátusáról írtam. Egyetlen egy városra leszűkíteni a vitát, teljesen félrevisz.
Nem nekem szólt a "Ne pattogj! " kedves kitétel, írja.
Én ezt akkor is modortalannnak tartom, ha másnak írják
bizonyos kulturálatlan, műveletlen egyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!