Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy Európában csak mi...

Hogyhogy Európában csak mi vásárolunk orosz fegyvereket?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 24. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes, mert itt csak azt vizsgálták, hogy ki vásárolt ettől a három országtól. Én nem látom olyat, hogy ki vásárolt a franciáktól,németektől, britektől, ki gyártott saját magának... Ez így kicsit bullshit szerintem.
2015. márc. 25. 02:26
 12/13 anonim ***** válasza:
McClane ügynök, a tájékozódás szexi. A cikk a SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute, független, igen tekintélyes fegyverkezéssel, fegyverzetkorlátozással foglalkozó kutatóközpont) éves jelentése alapján íródott, ami minden nemzet fegyvereladásaira, vételeire kiterjed (persze, ahonnan lehet információt szerezni). A HVG kiragadta belőle ezt a tényt egyértelműen szenzációhajhász céllal. A magyar haditechnikai beszerzések annyira minimálisak, hogy nem érdemes bennük tendenciákat keresni. Az, hogy az oroszoktól vettünk jórészt haditechnikát, ahogy fent leírták azért van, mert az egyedüli nem mikro-beszerzés a 3 Mi-8-as volt, amit történetesen az oroszoktól kaptunk. Ettől függetlenül szépen lassan (nagyon lassan) a Honvédség kezdi átvenni a NATO STANAG haditechnikát. A jövőben lecserélt eszközök nagy valószínűséggel NATO cuccal lesznek helyettesítve.
2015. márc. 25. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Oké rosszul fogalmaztam. Itt csak a három legnagyobb fegyver exportőr adatait emelték ami alapján, sikerült a HVGnek egy elb..ott cikket írnia. Lehet a kutatás megkérdőjelezhetetlen, de ez kis cikk még mindig bullshit :D
2015. márc. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!