Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nincs itt az ideje, hogy...

Nincs itt az ideje, hogy Magyarországon liberalizálják a belföldi buszos személyszállítást, mint ahogy a németek is tették?

Figyelt kérdés

A Német Vasút hasonló gondokkal küzd, mint a magyar: Sok a késés, drágák a jegyek és egyre koszosabbak a vonatok.

Viszont Németország 1-2 éve legalizálta, hogy buszos magáncégek belföldi buszos személyszállítást végezzenek. Rengeteg cég jelent meg, amik az itthon már nemzetközi szállításban ismert "cseh-busz" (Student Agency) színvonalát hozzák, és a vasútnál 50-60%-al olcsóbban lehet velünk német városok között utazni. Tavaly én is ilyen céggel utaztam több nagyváros között a volt Kelet-Németország (NDK) területén, teljesen meg voltam velük elégedve.

Szerintetek a magyar belföldi utasok számára nem lenne jó egy hasonló lépés?

2015. márc. 22. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

Ha hiszed, ha nem nálunk jobb menetidővel megy a képen látható "csoda", mint a busz, pedig azonos a menetirány, és a nyomvonal is párhuzamos.

2015. márc. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!