Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden külföldön élő honfitárs...

Minden külföldön élő honfitársamnak egyértelmű, hogy ha eljön a választás, mindannyian hazatérnek és szavaznak a Fityesz ellen?

Figyelt kérdés
Akárhol is vagyunk a világban. Nálatok is egyértelmű, hogy ezt kell tennünk?

2015. márc. 21. 11:58
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Mi van ezen a hármon kívül, meg az LMP-n kívül? Az LMP-ben kik vannak?
2015. márc. 21. 14:30
 22/36 A kérdező kommentje:
Valami kis, nagyon a végén kullogó pártra fogok szavazni. Viktorkirály ellen.
2015. márc. 21. 14:31
 23/36 kiflitolvaj ***** válasza:
56%
Tavaly én voltam az első szavazó a londoni urnánál, úgyhogy bár emiatt haza nem utazom, de mindenképpen élek a szavazati jogommal. Ellenben kifejezetten tüntetés miatt már mentem haza. Természetesen a kormány ellen és nem egy békemenetre. :)
2015. márc. 21. 15:56
 24/36 anonim ***** válasza:
51%

2005 ota elunk Nemetorszagban, azota nem szavaztunk.

A velemenyem az hogy bar van szavazati jogom, az orszag sorsarol dontson az aki ott el, aki oda fizet adot es aki elszenvedi ennek a dontesnek a kovetkezmenyeit.

2015. márc. 21. 21:47
 25/36 anonim ***** válasza:
26%

Én sem fogok szavazni, túl sokba kerülne az utazás és én ennyit nem fogok áldozni senkire. Szerintem tök mindegy melyik tolvaj banda garázdálkodik, ugyanaz a bagázs mind.

Arra fizessek, hogy más tolvaj nyúzza az embereket? Én már szavaztam, a lábammal.

2015. márc. 21. 23:01
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos, hogy nem.

Boldog vagyok, hogy a sok nyomorék magyarnak csak még rosszabb lesz, miattuk kellett elmennem otthonról.

Már Dániában élek és jól érzem itt magam.

2015. márc. 22. 15:52
 27/36 anonim ***** válasza:
42%
Ne szavazzunk a Fideszre, se a Jobbikra, se a balos csürhére, nyerő ötlet. Hazautazol szavazni egy mikropártra akik sohasem lesznek kormányképes erő? Gratulálok, nyerő húzás. Az ellenzékből tudsz bárkit is mondani aki képes kormányozni és van miniszterelnök jelöltje és politikai elképzelése, amely normális, és nem csak hülyeségekből áll? Láttam a tüntetéseket, aki az ilyen vérszegény csődületért hazautazott, annak külön gratula, hallgathatta a nagy semmit, meg a nagy összevisszaságot.
2015. márc. 31. 19:14
 28/36 A kérdező kommentje:
Legalább akkor sem rá teszem a szavazatom és nem is hallgattam mint egy kis menekülö nyuszi.
2015. márc. 31. 19:40
 29/36 anonim ***** válasza:
Lesz akkor egy holt szavazat a többi mellé. Megérte a nulláért?
2015. márc. 31. 19:44
 30/36 anonim ***** válasza:
36%

Az MSZP ellen,

Az LMP ellen,

A baloldal összes pártja ellen,

A Fityesz ellen, na de ilyen párt nincs is mint fityesz :)

Csakis a fideszre, aki magyarnak érzi magát!

2015. ápr. 1. 05:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!