Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden külföldön élő honfitárs...

Minden külföldön élő honfitársamnak egyértelmű, hogy ha eljön a választás, mindannyian hazatérnek és szavaznak a Fityesz ellen?

Figyelt kérdés
Akárhol is vagyunk a világban. Nálatok is egyértelmű, hogy ezt kell tennünk?

2015. márc. 21. 11:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%
jólvan kérdező nyomjad csak a balos propagandát, aztán várunk vissza, ha sikerült egy még rosszabb összefosásos kormányt idecsinálni...
2015. márc. 21. 12:30
 12/36 anonim ***** válasza:
63%
Én valószínűleg ősszel kiköltözöm, de eszemben sem lesz szavazni visszajönni. Örülök, hogy itthagyhatom ezt a mocskos bagázst Fidesszel, MSZP-vel, Jobbikkal meg a többivel. Amúgy sem tartom fairnek, hogy valaki külföldről dönt az itt élőkről.
2015. márc. 21. 12:36
 13/36 anonim ***** válasza:
33%

Fityesz? Szerinted akik már kimentek azokat mennyire érdekli a hülyeség? Élnek boldogan nyugaton, majd pont a magyar politikán fognak zsörtölődni, teljesen más a kinti életszemlélet :D

Szer

2015. márc. 21. 12:39
 14/36 A kérdező kommentje:
A testvéreim, az apám, a nagyszüleim, az unokatestvéreim, a kereszttestvéreim mind Magyarországon élnek. Én magam 2-3 havonta látogatok haza. Igenis érint kint is, hogy mik az otthoni viszonyok. Ráadásul Viktorka még kint is akadályozná a jogaimat, mikor azt mondja, hogy nem szavazhatnak a Németországban élő magyarok levélben, csakis Berlinben...Persze az erdélyi magyarokat engedte levélben szavazni..Hát engem nem fog érdekelni, hazautazom a szavazásra, csak hogy beintsek neki. Amúgy lövésem sincs a baloldaliakról, csak mert valaki itt ezt vágta a fejemhez, a legsemlegesebbre fogom tenni a voksom, mert még ha arra gondolok, hogy még továbbra is Viktor lesz, egyszerűen halálra rémülök, hogy mi jöhet még..
2015. márc. 21. 12:46
 15/36 anonim ***** válasza:
4%

Nem hiszem,hogy a jelenlegi palettából bármelyik párt kormányzóképes,így inkább maradok a számomra biztonságot nyújtó nyugaton :)

Továbbá: Ahhoz,hogy én hazamenjek,ahhoz az országnak egy Nagy-Britannia szintű gazdaságot kellene összekaparnia. Ami lássuk be,sose fog eljönni. :D

2015. márc. 21. 12:54
 16/36 A kérdező kommentje:
Itt csakis a leváltás számít, előző, csak erre koncentrálj. Csak váltsuk már le plííííííííz :((( Felőlem szavazhatunk a 'Kismatyi Pártra is' csak tűnjön már el Viktorka. :((plíz gyere haza :(
2015. márc. 21. 13:10
 17/36 anonim ***** válasza:
27%
és akkor jöhet mondjuk a szent gyurcsányod? mert ő bevallotta legalább tudom...
2015. márc. 21. 14:00
 18/36 A kérdező kommentje:

Nem fogod fel hogy letojom gyurcsányt????

Mondom, nekem mindegy, csak kérlek tegyetek egy ikszet bármi másra, mint a fityuszka. Kérlek titeket.

2015. márc. 21. 14:02
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlenül fognak a Fidesz ellen szavazni. Vannak, akik még az "eemútnyócév" során vándoroltak ki, nekik a baloldal sem szimpatikusabb, mint a Fidesz. És olyanok is vannak, akiknek mindkét oldalból, sőt, még a Szent Nemzethy Jobbikból is elegük van, azért mentek el külföldre. Ők valószínűleg egy szavazás miatt sem jönnek haza, mert látják, hogy a jelenlegi kínálatból értelmetlen választani.
2015. márc. 21. 14:08
 20/36 A kérdező kommentje:
19: KÉRLEK NE SZAVAZZATAK A FITYESZRE, SE A BALOLDALRA, SE A JOBBIKRA. Így már jó lesz? Nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy én egyik felé sem húzok, de ezt a rablómókust nem akarok tovább, öklendezem már akkor is mikor meglátom a fejét a tévében. Egyébként nem vicces, hogy a magyarok pont egy roma származásút választanak meg..? Merthogy ne mondja nekem senki, hogy Viktor nem roma, csak rá kell nézni.
2015. márc. 21. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!