A köztévén mi az a rengeteg hiba? Vagy náluk sose sikerül a kapcsolás?
2015. márc. 20. 22:00
21/23 A kérdező kommentje:
De a március 15.-ei leállásnál az volt a poén, hogy kirúgtak egy embert. Azt aki felet az irányzásért és hiába volt 15 év tapasztalata mennie kellet, mert a vezetőség kezdőket rakott melléje. Ilyenkor a vezetőségnek kellene elgondolkodni, hogy lehet nem kellet volna csak kezdőket mellé pakolni. Most ő hiába érthet hozzá jól, ha azok akiket irányít nem értenek hozzá.
2015. márc. 22. 17:01
22/23 anonim válasza:
Mondjuk én az ő helyükbe még jobbat csináltam volna. Összegyűjtöttem volna az aznap szolgálattevő riportereket, és bejátszottam volna a bakikat, hogy ők is hozzászólhassanak, nevethessenek rajtuk, mert egy-kettő tényleg annyira bagatell volt:D Mint pl mikor 200.rész van valamilyen sorozatból, és akkor összeülnek beszélgetni a szereplők:)
23/23 anonim válasza:
Nézd, nem szeretem az ilyet, hogy "volt 15 év tapasztalata". Sarkított, buta példa, (de jó,) hogy ha van egy TV szerelő, aki 30 évvel ezelőtt bármilyen TV-t meg tudott javítani, az nem biztos, hogy egy mai TV szervizben is hasznos tudna lenni.
Most persze, voltak elég bagatell hibák is, pl. hogy éjszaka napsütés lesz, de szerintem mindezzel együtt aranyosak az időjárásjelentő lányok. Ráadásul addigra már egy rakat bakin túl voltak, ami nyilván őket is zavarba hozta. Én vallom, hogy váltogatni kell időnként az embereket. A lányok picit amatőrök, de majd belejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!