A Fidesz szimpatizásokat meddig lehet szédíteni a GDP adatokkal?
Van egy fidesz fan ismerősöm aki mindig azzal jön hogy mennyire nő a GDP és akkor majd valamikor jó lesz....
Mikor a közalkalmazotti fizetése évek során alig nőt valami pár ezer FT-ot és még hétvégén + munkát is kell válani hogy azért legyen valami pénze de ő azért állandóan el van ájulva hogy a Fidesz mennyire növeli a GDP-t...nem mintha neki ettől jobb lenne vagy valami
Erről mindig a Rákosi korszak jut eszembe hogy a gyárakban 120 meg 130 % teljesítettek de élemiszer meg alig jutott az embereknek.
Elég buta vagy. Ausztria pont a termelékenységtől olyan ország amilyen. A közalkalmazottak a piacon megtermelt jövedelmek után kapnak fizetést.
Vagy kérdezz magadnak vissza. Miért nem érdemel egy albán közalkalmazott akkora munkabért, mint egy magyar?!
A buta szocikat meddig lehet még szédíteni ezzel a gyökér dumával, hogy tömjük a közalkalmazottakat aztán majd hű de jó lesz meg gazdagság életszínvonal. És egy stadion árából helyre lehetne hozni az országot azt ne felejtsük ki :).
# 1
Jó oké de kinek lett jobb eddig mert nőtt a GDP?
Mert semelyik ismerősömnek nem lett jobb...
Nehogy már én legyen a hülye mert ugyan olyan harmat gyenge az életszínvonal mint ahogy a szocik ráhagyták az országot Fideszre utána meg verik a mellüket hogy nő a GDP...
Hát az a rengeteg pénzt amit elvertek a stadionokra igen is lehetett volna 100x hasznosabb dolgokra költeni!Vagy legalább olyan sportra költeni amiben jók vagyunk...Nem a focira amikor a magyar foci csapatok úgy fociznak mint valami nyolcadikos osztály...
Első válaszoló inkább te vagy a buta!
Mi a fenéért kell mindig a szocikra mutogatnod?
A fidesz azt ígérte, hogy megemelik a minimálbért, hogy jobban élhessek és több pénz maradjon a pénztárcámban...
Jól megemelte.
Valóban megemelte, de többet vontak le adót a fizumból, ezáltal, nemhogy többet, hanem KEVESEBBET KAPTAM!
Ja, teszem azt hozzá, hogy 15ezerrel hoztam haza KEVESEBBET!
2-es voltam
Nem értelek!
Ha ennyire helyesled a fidesz gazdaság politikáját, akkor miért nem rá tetted a voksod?
Ja, így már érthető :)
Ment a zöld mancs! :)
3#
és miért rajtam kéred számon mit ígért a fidesz?
én csak annyit mondtam hogy a kérdező gyökér, hogy szerinte ne a GDP-ben a bolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!