Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell a csajoknak szédíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Miért kell a csajoknak szédíteni a fejemet?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy minden nő juj de rossz, meg hasonló, csak kicsit már fáj, hogy ez az 5-ik kosaram egy nőtől. Hibát nem birok említeni, mert nem hiszem, hogy túl nyomulós, vagy túl nyálas lettem volna. Kinézetemre se panaszkodtak, max. csak annyit lehetne felhozni, hogy nincs egzisztenciám, egyszerűen ennyi volt. Egyik nap ez, másik nap meg le a rolót. Nem tudom mitől van ez, de tényleg már szeretnék megismerkedni egy hasonló korú, és a közelben élő lánnyal. (Benne lennék egy távkapcsolatban is, nem azon múlna a dolog)
2013. márc. 23. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Két gondolatom van. Az egyik, hogy egyszerűen nem illettetek össze egyikkel sem. A másik, hogy valami mégiscsak lehetett akkor, ami mindegyiket zavarta. Ezt viszont csak ők tudhatják. Ha beszélőviszonyban vagy még valamelyikkel, akkor kérdezd meg, hogy mi volt a gond. Ha nem, akkor pedig annyit tudok tanácsolni, hogy gondold át, milyen volt a velük együtt töltött idő. Mi volt az a pillanat, amikor megváltozott a kapcsolatotok, min vesztetek össze, stb.
2013. márc. 23. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi olyasmi dolog amin összevesztünk, csak simán "Egyszer hopp, másszor kopp". Leginkább így tudnám leírni. :)
2013. márc. 23. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egyszerűen ők voltak olyanok, akik nem tudták értékelni a jót. :)
2013. márc. 23. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet. Tényleg nemtom, mert egyszerűen letiltottak. Gondolom az volt a gond, hogy nem ugrottam füttyszóra mert nem volt lóvém. Most is a közmunkát nyomom, hogy legyen pénzem, mert nem vesznek fel sehova. Ezt nem említettem meg nekik.
2013. márc. 23. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, akkor szerintem ne is sajnáld, hogy nem lett velük komolyabb dolgod. Aki azt várja el a másiktól, hogy azonnal jöjjön az első szóra, és úgy táncoljon, ahogy a másik szeretné, akkor már régen rossz. Hidd el, ha eljön az ideje, megtalálod az igazit. :)
2013. márc. 23. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz. :) Már 22 vagyok, és nagyon örülnék akár egy rövidtávú párkapcsolatnak is, de még az se jön össze, pedig nem vagyok az a rámászós típus. :)
2013. márc. 23. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Még nincs veszve semmi. Ahogy mondani szokás: ami késik, nem múlik. :))
2013. márc. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!