Milyen hangvételű mostanság az RTL híradója?
Én továbbra is azt veszem észre a hírekben,hogy az RTL ellenzéki csatorna még mindig.
Ami nem baj.
2015. márc. 19. 13:46
2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs baj, minden adónak olyannak kellene lennie, mint az RTL vagy az ATV. Én az ATV-t nézem mindig, ezért nem tudom, hogy az RTL milyen mostanában, ezért kérdezetem.
Nagyon jó lenne, ha végleg erősen ellenzéki maradna, hiszen ez a csatorna tudja elérni a legtöbb embert, sokkal többet, mint az ATV.
A köztévét és a TV2-t pedig az lenne a legjobb, ha senki nem nézné.
Jó, hogy az elvakult véleményed így megosztottad velünk, köszönjük!
2015. márc. 19. 13:54
A mostani új köztévé indulása óta jó nagy beégés volt,ami szintén kormánypárti.De az is kiderült,hogy azt sem sokan nézik.
Egyébként hihetetlen,hogy egy ilyen felkészületlen elfogult közmédiába évi 80 milliárdot pumpálnak be
Amúgy ATV-t én is szoktam nézni,meg Story4 TV híreket.
Káosz az új TVben. :D
https://www.youtube.com/watch?v=7mh5WIr_cFc
2015. márc. 19. 14:02
pedig az ATVn szoktak ám csak az igazán szakmaiságot nélkülöző műsorok
2015. márc. 19. 14:04
Miért esünk át a ló jobb vagy baloldalára mindig? miért nem lehet a lóra felülni? Ha már jobb vagy baloldali híreket néztek, akkor miért nem tudtok mind2? hisz a híreket lehet, legjobban befolyásolni az ember után, az ATV szeretem nézni, mert attól, hogy baloldali, kritikus saját oldalával szemben, a Hírtv-t meg mostanában nézem, mert Simicska balhé után kritikus lett saját oldalán is, Echo tv az meg kezd el jobbikosodni, RTL rendszer kritikus félig bulvár hírek mennek, TV2-n röhögök legtöbbet, mikor arról számolnak be, hogy egy pöttyös labda átgurult az út másik oldalára és egy gyerek utána rohant az úton, vagy hogy a madarak telibe szarják a szobrokat...xD a köztévét meg senkinek sem ajánlom az Viktor TV v. Fidesz TV lett.
2015. márc. 19. 15:15
2015. márc. 19. 16:46
az rtl hírei ugyan ezek csak kapcsolatba hozzák orbán ráhellel
2015. márc. 19. 16:53
Hetes! Köszi, mostanában nem néztem TV2-t, ezután fogom. Itt sírok a röhögéstől. :)
2015. márc. 19. 17:52
10/16 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: