Bajnai Gordonról semmi hír nincs?
Valami francia cégben dolgozik.
Nem tudom, akkor minek indult egyáltalán, ha pár hónapon belül lemondott.
Én nem szavaztam rá, de szinpatikus volt viszonylag, de nagy csalódást jelentett a lemondása. (bár a helyére került Szelényi Zsuzsa is normális viszonylag)
Feladta a küzdelmet, az első normális politikusunk volt a rendszerváltás (gengszterváltás) óta, de amit ellene folytatott (és a mai napig folytat) a jobboldal, de főleg a fidesz, az nevetséges. Hatalmasat csalódhatott a magyar emberekben a '14-es választások után, de a népnek erre van szüksége, amit Orbán csinál.
Én egyébként megértem, ezek után nekem sem lett volna kedvem itt maradni és a részt venni ebben a politikának csúfolt kutyakomédiában. Most egy francia cég ügyvezető igazgatója, valószínűleg azért mert egyáltalán nem ért a pénzügyi dolgokhoz..egyébként az Együtt negyedévenkénti üléseire visszajár.
Friss hírt nem tudok, de a hármaska kedvéért egy három évvel ezelőtti cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!