Mi a véleményetek Bajnai Gordonról?
itt volt Záhonyba 2009 novemberébe ott álltam 5 méterre tőle nem nagy cucc xD :D mondta a hülyeségét, hogy a keleti régió, hogy levan szakadva nyugattól mintha nem tudnánk...
am valami libatolvaj néven hallom egyfolytába.. libás gordonka
Nincs róla véleményem. Ő egy kirakat-ember volt, akinek a célja annyi, hogy ne hőzöngjenek az emberek, és mégse kelljen előrehozott választást kiírni. (Megjegyzem, a FIDESZ-nek nem lenne kétharmadja, ha akkor kiírják a választást, és nem rombolnak tovább...)
Ő kiállt, elvégezte a rábízott feladatokat, felolvasta a papírról, amit fel kellett olvasni, majd elment. Nem csinált semmi olyat, ami miatt véleményem lehetne róla. Egy ócska marionett-figura volt, neki minden bizonnyal megérte, mi szívtunk tovább, a hőzöngő nép meg bevette. Ennyi.
Hasonlít a barátok közt ös berényi atillára:D
gyurcsánynál jobb de sokan mondják hogy az ő bábja volt mint ahogy most orbán(ez nem az én véleményem csak sokoan mondták már nekem)
"Gyurcsánnyal ellentétben nem beszélt össze-vissza, és nem gyűlölködött, vagy tömjénezte magát, mint Orbán, hanem keményen dolgozott az országért."
1: nem gyálöülködött? te, hallottad már a leköszönő parlamenti beszédét? engem konkrétan a rosszullét környékezett. pont hogy öntömjénezés és gyűlölködés volt.
2: sokat tett mi? hát azt nyögjük. na jó, Gyurcsihoz még nőni kellett volna kicsit. amúgy azt csinálta amit a Nyuat diktált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!