Ha Te lennél Magyarország miniszterelnöke, melyek lennének a legelső intézkedéseid?
Regős Bendegúz, az Indul a bakterház tehénpásztor fiújával értek egyet:
"Tudom én jól, az a baja a világnak hogy nem a tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot, a revolvert szintén a saját derekamra kötöm. A pofonokat végleg eltiltom. Aki vét a törvény ellen, azt fölpofoztatom a bakterral! Az ország vászontarisznyájára lakatot tétetek -nehogy kilopják belőle a pénzt"
# 17/21 Időpont ma 22:40
Ennél többet lehet mondani erre a kérdésre, de nem érdemes :-D
Zarta tennem a nyugdijkasszat, befagyasztanam a nyugdijat, bevezetnem a nyugdijakra a minimum havi 5e forintos egeszsegugyi hozzajarulast, eltorolnem a nyugdijasok ingyenes utazasat.
Jelentosen felemelnem az egeszsegugyi dolgozok beret. Megszuntetnem az egykulcsos adot. Jelentosen egyszerusitenem mindenhol az adminisztraciot, es leepitenem az allami alkalmazottakat. Az AFAt levinnem 25%-ra, a KKV-k ado- es jarulekterheleset a szomszed orszagok szintje ala csokkentenem.
Eltorolnem a kulonadokat, a bankadot, a rengeteg kis adot, jelentosen egyszerusitenem az adobevallast.
A titkosszolgalatot atszerveznem, kialakitanak egy korrupcioellenes egyseget, akik kizarolag nekem jelentenenek. Minden allami alkalmazottal, donteshozoval alairatnam, hogy ezentul jogom van lehallgatni a telefonjukat, a kommunikaciojukat, akiknek nem tetszik azt kirugnam.
Leallitanam a stadionepiteseket, megszuntetnem a foci penzeleset.
Jelentosen tobb penzt forditanek az oktatasra.
Hirtelen ennyi.
-a nagyobb gyorsétteremek csak magyar alapanyagból állíthatnák elő a szendvicseiket.
-megszüntetném az alvállalkozósdi mutyizást
-legalizálnám a füvet mivel a cigi alapból károsabb, a folyékony kábítószer meg jelen van amit úgy hívnak hogy alkohol másrészt a rengeteg adó folyna be belőle mint Hollandiának..
-nemzeti dohányboltokat meghagynám mivel így a külföldi nagykutyák nem tudják kivinni az országból a cigi pénzt, annyi módosítással hogy ott lehetne csak füvet kapni
-szexuális beállítottságú felvonulásokat csak valami félre eső úton engedélyeznék akkor ha előre 100%-ban kifizetik a rendőri,mentő és tűzoltó biztosítást!
-azokat a politikusokat akiknek volt valami korporációs ugye teljesen kitiltanám a politikából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!