Ti is aggasztónak és elszomorítónak tartjátok hogy erősödik az Orbán ellenes hangulat és az ellenzék erősödése?
Figyelt kérdés
Nagyon elszomorított és megijedtem, hogy ennyi ember gyűlt össze Orbán és a kormánya ellen. Egyre több helyről hallom ezt a kormány ellenes hangulatot, az ellenzék teljesen átmossa a magyar emberek tudatát vagy hogy sikerül ilyen Orbán ellenes hangulat kiváltani?2015. márc. 15. 17:41
1/11 A kérdező kommentje:
* erősödését
2015. márc. 15. 17:42
3/11 anonim válasza:
Bizonyára ez provokáció akar lenni, aminek nem dőlök be, hisz nyilván nem olyan színvonalon élsz amilyen elvárható volna, a fizetésed sem lehet magas, ennek tetejébe a horribilis áfák sem elhanyagolhatóak. Kit akarsz megtéveszteni?
Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem tartom szomorúan aggasztónak, nagyon örülök neki, tegyék amit tenni kell.
4/11 anonim válasza:
Szerinted sem tisztelik eléggé Mr.G.-t? Pedig akkor egyszer csak fröccsenni fog!
5/11 anonim válasza:
Igen, de nehogy elgondolkodj rajta, hogy miért erősödik.
Ja várjál, tudom már. A cíjájé zsidók miatt.
6/11 anonim válasza:
Átmossa? Ki is mondja hogy Magyarország jobban teljesít? :D
7/11 anonim válasza:
NEM KELL AHHOZ ELLENZÉK, HOGY ORBÁN ELLENES LEGYEN A HANGULAT. AZ EMBEREK NEM HÜLYÉK, MAGUKTÓL IS RÁJÖNNEK HOGY AMI SZ@R AZ SZ@R !!!
8/11 anonim válasza:
Ilyen nyíltan még nem osztogatott a köz pénzből és nem lopott Magyar Miniszterelnök ebben az országban mint orbán, miközben 4 millió éhező van az országba. Nemcsoda ha elegük lett az embereknek belőle
9/11 Komplikato válasza:
Azért én meglepődtem milyen kevés ember ment el a Nemzeti Múzeumhoz ünnepelni, valahogy a Békemenet nagyobbnak tűnt 2-3.000 embernél ...
10/11 anonim válasza:
Boldog vagyok,remélem lassan meglesz a kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!