Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz a vasárnapi zárvatartás...

Örülsz a vasárnapi zárvatartásnak?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye?
2015. márc. 15. 10:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%
nem
2015. márc. 15. 12:46
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

13

A multik "rabszolgái" nem örülnek egyáltalán. Lehet, hogy a plázás butikokban dolgozók igen, mert náluk tényleg el tudom képzelni, hogy nem volt szabadnap, mert a tulaj nem akart 2 eladót alkalmazni, de a multikban, ahol több százan dolgoznak mindenki akkor mehet (többé- kevésbbé) amikor akar. Hidd el, rengetegen vannak, akik csak hétvégén akarnak/tudnak dolgozni (mert mondjuk kisgyereket nevel, egyetemre jár vagy hétköznap a másik munkahelyén dolgozik). És hidd el, mivel ők elég sokan vannak, így aki nem akar hétvégén dolgozni, annak nem kell hétvégén dolgozni.

Egy multis "rabszolga" alias kisgyermekes anyuka

2015. márc. 15. 12:54
 23/28 anonim ***** válasza:
31%
Nekem aztán édesmindegy.28 év alatt egyszer sem voltam vasárnap vásárolni ezután sem fogok menni.Sok magyar emberrel ellentétben én tudok 2 percnél nagyobb időintervallumban gondolkodni így mindig van mindenből elég otthon.
2015. márc. 15. 13:14
 24/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem.

Az előző válaszolók már felsoroltak néhány okot, amikkel egyetértek. Nekem igazából nem lesz megoldhatatlan, de kényelmetlenebb igen. Mert ha épp úgy jött ki a lépés (majdnem minden héten), vasárnap vásároltam, több napra előre. Most viszont ezt nem tehetem meg, így pl. mehetek külön hétfőn pékáruért, ha nem akarok több naposat enni; ráadásul több időm fog rámenni, mivel hétfőn reggelenként tutira tele lesznek a boltok. :(

Egyébként meg a lakosság 68%-a nem örül:

[link]

2015. márc. 15. 13:28
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam én se vásárolni vasárnap- igaz, volt már, hogy kellett menni, mert elfogyott a kenyér.

Ahogy mondta itt az egyik: egy lehetőséggel kevesebb, vagyis vasárnapot ki lehet húzni a vásárlós napok közül.

Aki pont vasárnap ért rá, mert hullafáradtan rogyott haza este hétfőtől péntekig, esetleg szombaton is, az megszívta.

Majd megy hajnalban vagy megy este 10 után busszal/kocsival/biciklivel.

És igen, visszük a szombati (vagy még régebbi) kenyeret hétfőn a suliba. Igaz, aki eddig is így tett, annak semmi változás, de aki vasárnap ment a hétfői szendvics alapanyagáért, az most szépen átszokik a szombati kenyérre.

2015. márc. 15. 13:29
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem örülök. Bár nem mindig vasárnap vásároltam, de mindig zavar, ha megmondják, mit lehet és mit nem.

Pont tegnap láttam a híradóban egy vén pitsát, aki mondta, hogy tessék más szórakozást találni, ne a bevásárlás legyen az. Mi a francot szól be? Ő ne menjen vasárnap, de neki mije fáj, ha valaki, akit nem ismer, elmegy vasárnap vásárolni?

2015. márc. 15. 13:59
 27/28 anonim válasza:
61%
Nem érdekel. Vasárnap max moziba meg kajálni szoktunk menni.
2015. márc. 15. 14:36
 28/28 anonim ***** válasza:
32%
Örülök mert senki nem mer majd zargatni ha valóban kialakul ennek a napnak a kultúrája. Féltem azokat,akiket otthon vernek. ideje volt európai kultúrát követni
2015. márc. 16. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!