A Jobbik titokban együttműködik az MSZP-vel?
Figyelt kérdés
Kövér László szerint igen.
Nem is csodálkozom ezen, a Jobbik nem válogat a piszkos eszközötök között a hatalom érdekében.
2015. márc. 13. 23:57
11/22 anonim válasza:
MiNdenki együttműködik : FIDESZ + MSZP + jobbik
13/22 anonim válasza:
"A tapolcai önkormányzatban például nyilvánosan is együttműködnek." ez elég vicces kijelentés, ezzel gyakorlatilag elismerte Kövér, hogy a Fidesznek nem az a fontos, hogy jó legyen az embereknek (együttműködés az önkormányzatoknál), hanem, hogy ők legyenek hatalmon (lehetetlenítsék el a másikat az önkormányzatban).
14/22 anonim válasza:
A Jobbik bárkivel együttműködik, akinek értelmes, hasznos javaslata van. Ha ez nagy ritkán az MSZP (megyei szinten még akár ez is elképzelhető), akkor velük. Nem olyanok, mint a Fidesz, hogy amit a másik mond, az eleve hülyeség.
15/22 anonim válasza:
Ne dőlj be az itteni baloldali hírportálok agyhalottjainak!A Jobbik nem működik együtt egyik parlamenti párttal sem,csak ezt a látszatot akarják kelteni mind a fidesz,mind a baloldalon összeborult pártok hogy ezzel gyengítsék az egyetlen nemzeti pártot!És persze elbizonytalanítsák a Jobbik szavazóit!Persze aki egyszer megértette a Jobbik politikáját,és egyetért vele annak az ilyenek hazudhatnak bármit,csak jókat röhögünk a szenvedésükön:DD A Jobbikot semmilyen "nemzetközi" hülyeség nem hozta létra mint ahogy az itteni cionok állítják,hanem azért és azoknak jött létre akik megunták a gengszterváltás óta itt tolvajkodó pártok rablásait!
16/22 anonim válasza:
"vicces vagy, a fidesz szerint az mszp-vel működik együtt a jobbik, a baloldal szerint meg a fidesszel működik együtt a jobbik"
A Jobbikod szerint pedig a gonosz Zsidesz és a liberálnyik Magyar Szocionista Párt működik együtt, szóval erről ennyit. :D
17/22 anonim válasza:
Na én pont ezért nem támogatom a Jobbikot! Én ezért is választottam a Jólét és Szabadság Demokrata Közösséget! Mert a JESZ nem működik együtt az ilyen pártokkal! Én Lesz..om hogy a JESZ az MDF utódja, és nem érdekel hogy ki mit mond. Ennyi a móka.
18/22 Koplárovics Béci válasza:
Ha az MSZP-vel játszik össze, akkor miért szavaz időnként a Fidesszel a Jobbik?
19/22 anonim válasza:
Ez csak az origó és a szenzáció hajhász és lejárató, eltúlzó szemét cikke. Nem érdemes őket olvasni, annyi hamis és hülye dolgot kiraknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!