Miért vannak sokan a Jobbik mellett, amikor a Fidesz jelenleg éppen az ő programjukat valósítja meg?
Nekem az, amit jelenleg csinál a Fidesz, nagyon nem jön be. Vona megmondta, hogy ez az ő programjuk, amit a Fidesz jelenleg végrehajt.
Miért is olyan jó ez?
Mert rettegnek a Jobbiktól és látva a népszerűségüket kénytelenek ilyen intézkedéseket is megvalósítani amik mind a Jobbiktól származnak. Kinek miért is olyan jó ez, ezt hogy érted?
A Fidesznek azért mert ellopja a showt a Jobbiktól.
Az se volt jó, hogy sokan elhitték, a Fidesz a javukat akarja. Tényleg azt akarta - elvenni.
Az jó, ha Jobbik programját valósítják meg. Mert ebből világosan látszik, hogy a Jobbik mennyire nem az ország előmozdítását akarja. Ahogy valósul meg a programja, egyre rosszabb. Rossz programot mindegy, ki valósít meg, nem szabad hagyni neki.
Nem. A Jobbik programja ez:
A Fidesz nem adott közzé programot.
Nekem ez személyesen De Gaulle, Park Chung-he etatizmusára hasonlít.
Persze Bauehhh Tamás és tsai a HVG-től a portfolióig háromszor kaptak szívrohamot még a 2014-es választások előtt.
A Fidesznek programja sincs, és a mástól lopott, átgondolt, kidolgozott programot sem tudja megvalósítani.
Nem is csoda hogy pont a Jobbik erősödik.
Nem az ó programjukat valósítja meg.
Vona csak azt mondta, hogy a Fidesz lenyúlt ezt-azt a Jobbik programjából.
Valaki belinkelné nekem a videót, ahol Vona ezt mondja?
Annyiszor hallottam már ezt a hülye indokot, szeretném látni/hallani is szövegkörnyezettel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!