Miért tartják a liberálisok Orosz Mihály Zoltán és az Érpataki Modellt ördögtől valónak? Szerintem korunk egyik vezető frontharcosa a vidék feltámasztásának és az ország felemelésének érdekében.
"4-es te hogy oldanád meg? érdekel elvi síkon"
Én a tanításon kívül semmi más megoldást nem látok.
"Többször demokratikusan újraválasztották ezt a fickót, mit kell nácizni, mi közötök hozzá ezen túl?"
1. Az újraválasztás és a "náci" (vagy akármilyen más) eszmék egymástól függetlenek; úgy értem, hogy attól még jogosak a kritikák, hogy az a bohóc megint polgármester lett.
2. Legutóbb 859 érvényes szavazatból 337-et kapott, ezzel nyert. Persze, tudom, a törvény az törvény; de a döntő többség (522 fő) mégsem őt akarta volna... Kb. mint tavasszal az ogy-választások arányai...
(Ezen a videón valóban nem vele van a baj; de gondolom, láttál már olyat is, amin meg igen.)
Konkrétan az áramlopást az elektromos áram helyi szolgáltatójának kellene kezelnie. (Az önkormányzatnak ehhez semmi köze.)
A gyerekekkel kapcsolatos problémákat pedig a gyermekvédelemnek, ill. a gyámhivatalnak. (Utóbbi már ugye kapcsolódik az önkormányzathoz, de nem a polgármesterek hatásköre.)
A megfelelő embereket/tisztviselőket/hatóságokat kellene "aktivizálni", pluszban valahogy elérni, hogy NORMÁLISAN végezzék a munkájukat. Egyből nagyságrendekkel kevesebb probléma lenne.
"Én is liberális vagyok, de nem értelek titeket. Többször demokratikusan újraválasztották ezt a fickót"
És akkor mi van? Hitler is demokratikus úton került hatalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!