Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Világosíts fel! Hol találok...

Világosíts fel! Hol találok értelmes forrásokat arra vonatkozóan, hogy zsidók rángatják a szálakat?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mi köze a genetikai örökségnek a hatalmi pozícióhoz vagy az anyagi helyzethez? És ha mégis nagy hányaduk zsidó, és ez a zsidóság ezredékének töredéke, akkor kell emiatt emlegetni a teljes népcsoportot?

Elsősorban persze forrásokra lennék kíváncsi, amiket eldöntöm, hogy elhiszek-e, de minimum pártatlannak tűnnek, és amik legalább valamennyire alátámasztják, hogy zsidó világkormány vagy mi kezében a média, az ipar és a pénzügy, meg amit akartok.

Keresgéltem bele-belebotlottam egy-egy terjedelmes, sajátos nyelvezeten íródott, önhitt okfejtésbe, amik leginkább erősen ilyesmire orientált oldalakon vagy szegény wikipedián vagy netán "független" wikiken voltak. Segítsen már valaki, annyian holtbiztosak benne, hogy mindenki agymosott, csak ők mozognak tények mentén, és zsidó elnyomókról beszélnek ugyanezzel a lendülettel. Linkek, könyvek fejezetei, idézetek, akármi jöhet, csak nevezhessem "szinte biztosan igaz"-nak.

2010. febr. 15. 12:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szóval a zsidó politikusok,emberek minden kapcsolatukat,pénzüket(mindekttőből van bőven) sok esetben a cionizmus "szolgálatába"állították.kevés nagyon a kivétel.A kettős mérce pedig a szokásos:az Izraeli támadásoknak tavaly volt 1300 palesztin áldozata és volt 13 izraeli azthiszem.Erről az ENSZ-nek a zsidó Richard Goldtone írt jelentést,de az izraeliek túlzónak találták a leírtakat(nézzük meg az arányt),az USA is leszvazta a jelntés elfogadását és antiszemitának nevezték Goldstone-t,+ a törvénysértő építkezések leállításaáras sem voltak hajlandóak,azért mert nagyon nagy a zsidó lobbi.Az meg,hogy az izraeli külügyminiszter helyettes alacsonyabb kanapéra ültette a török nagykövetet,hogy megalázza,hát ez no comment..Még sem lett belőle nagy botrány,de ha ez mással történik....
2010. febr. 15. 18:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát, közben készítgettem a házi feladatomat, újabb nagy-nagy köszönet a linkekért. Sajnos akármennyire igyekszem, nem áll össze a kép. Ennél még a regényhős Julius Andan verziója is hihetőbb (Duncan Shelley hőse, aki vsz magyar)... Maradok aki voltam, szinte biztos :) Néha leállítok egysíkúan gondolkodó kölköket, de semmi több történészkedés... A fő bajom az, hogy nem sikerül légbőlkapottnál pontosabb infókat összeszedni, így pedig tényleg akár Darla is adhatja azokat az utasításokat :) Szóval eddig pattban vagyok magammal :)
2010. febr. 15. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
31%

Ne foglalkozz azzal, hogy nem létező dolgokat keresel. Nincs zsidó világuralmi törekvés. Arról van szó, hogy a keresztényeket évszázadok óta nagyon bántja, hogy ők Isten népe és rendkívül tehetségesek. Tényleg vannak rendkívül befolyásos zsidók, de nem többen, mint más vallásból vagy népcsoportból. Az, hogy a komcsik mellett vagy között sok zsidó volt, pontosan azzal magyarázható, hogy elfordultak a hitüktől az átélt borzalmak hatására. Nem tudom, láttad-e Szabó István A napfény íze című filmjét. Azon kívül, hogy csodálatosan szép, még pontosan erről is szól.

Rá fogsz jönni, hogy nincsenek tények a témával kapcsolatban, csak féligazságok.

2010. febr. 15. 19:29
 14/21 anonim ***** válasza:

"ők Isten népe és rendkívül tehetségesek."

köszönjük a virtigli rasszista megnyilvánulást :))))

2010. febr. 15. 20:44
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

"Világosíts fel! Hol találok értelmes forrásokat arra vonatkozóan, hogy zsidók rángatják a szálakat?"

Forrásokat találhatsz, de értelmeseket nem.

"Elsősorban persze forrásokra lennék kíváncsi, amiket eldöntöm, hogy elhiszek-e, de minimum pártatlannak tűnnek, és amik legalább valamennyire alátámasztják, hogy zsidó világkormány vagy mi kezében a média, az ipar és a pénzügy, meg amit akartok."

Bárhol találhatsz olyan helyeket, ahol vég nélkül sorolják a befolyásos zsidókat. A probléma csak az, hogy a befolyásos nemzsidókat nem felsorolva ez így "kissé" tendenciózus. Pl. az előző oldalon az egyik nagyokos leírta, hogy Kun Béla zsidó volt. Hogy Kádár viszont nem volt, márpedig egy csöppet jelentősebb történelmi figura, arról okostónink nem beszél, mert nem illeszkedik a prekoncepciójához.

Össze lehetne gyűjteni a befolyásos svábokat (Magyarországon) vagy a befolyásos íreket (USA-ban), befolyásos skótokat (Angliában) és lehetne jó kis összeesküvéselméleteket gyártani, csak éppen nincs sok értelme.

2010. febr. 15. 20:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Hamár itt tartunk Kádár apai ágon zsidó származású volt.
2010. febr. 15. 22:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen Kádárt nem írtam oda,a keresőbe beírva is csak metapediás linken írja,hogy zsidó apával rendelkezettt,de ott bukik az elméleted,hogy rajtakívül szinte minden jelentősebb vezető zsidó volt,márpedig az életedet akkor is nagyban befolyásolta a politika,a törvényket hozó politikusok,miniszterek,az értelmiség stb. A holokauszt után alaposan megcsappant a zsidók száma,ehhez képest viszont hatalmas arányban voltak jelen a politikában,médiában stb.,nem a svábok,pirézek,hanem zsidók.Cáfold meg,ha nem így van.Azt írtad,hogy meglehet nézni,hogy hol milyen népcsoportok milyen arányban voltak jelen,rajta akkor írd le ide,részletesen lebontva milyen származású emberek milyen posztot töltöttek be(szerintem a zsidók a listavezetők)Abban egy véleményen vagyok veled és a kérdezővel,hogy nem kizárólag egy népcsoport "irányít",hiszen ezt nem is lehet,nem lehetséges ilyenmódon irányítani.Nekem viszont az a véleményem,hogy a magas pozíciókat betöltő személyek között itt és világviszonylatban is,tehát ami igazán számít,magasabb arányban vannak.Mielőtt leokostónizol cáfold meg,hogy a zsidók aránya nagyobb,mint a skótoké,íreké stb.Nem hiszem,hogy azok közé tartozom akiket a kérdező írt,olyanok közé akik vakul hisznek abban,hogy minden zsidó gonosz és ők uralják a világot,de ha utánanézünk a fontos pozíciót betöltők származásáanak,főleg itt nálunk,akkor nekem az derül ki,hogy azért túlsúlyban vannak.Azt írtad,hogy ha mellérakjuk azokat is akik nem közismertek,akkor mi jön ki,akkor az jön ki,hogy ma Magyarországon él néhány tízezer-100 ezer zsidó akik között arányaiban jóval többen dolgoznak a médiában és vannak jelen a magyar politikában,pénzügyben pl.mint a svábok,cigányok stb,tehát ők voltak döntéshelyzetben,rajtuk múlt leginkább,hogy merre megy az ország.Ezzel pedig arra akarok rámutatni,hogy lehet valamilyen szinten általánosítani,mivel ők nagyobb arányban vannak ezért jobb volt a helyzetük,mint pl más népcsoportoknak.Mondom,hogy szerintem sincsen egy homogén zsidó világkormány,de mivel a zsidók száma nagyobb a pénzügyben,bankoknál ,mint pl a hutuké,ezért jobban is tudják befolyásolni annak menetét.Tehát a jó kapcsolatok és a pénz segítségével nagyobb a hatalmuk mint másoknak,és ezt a maguk javára fordítják,a dolgok menetébe ők tudják legjobban beleszólni.pl Irán esetén.Vagy szerinted a világpolitikában kinek van a legnagyobb befolyása?Szerintem az USA-nak aki mindenben Izrael pártjára áll(Bár KÍna,Oroszország is egyre erősebb).Linkelhetnék pl az Országhódíók,Világhódítók stb,ott forrásmegjelöléssel van szinte minden írva,de ha azt írnám le,hogy cáfold meg azt a sokezernyi számadatot,nevet,aminek ott van a forrása is,akkor provokálnám a kérdezőt.
2010. febr. 15. 23:34
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként kíváncsi lennék tényleg a befolyásos ír,skót,sváb nevekre,talán tényleg tudnék belőlük egy pofás kis elméletet gyártani,talán tényleg az derülne ki,hogy minden népcsoport egyformán felelős a nagy történelmi események tekintetében,ugyanannyi háborút robbantottak ki,pl.a skótok vezetése alatt is ugyanúgy milliók-10 milliók haltak meg,mint a kommunisták miatt.Azt,hogy a legnagyobb "vörös" vezetők köreiben több volt a zsidó,mint az ír,és így súlyozottan felelősek a sok halottért,azt remélem senki nem hiszi el rajtam kívül.
2010. febr. 15. 23:41
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

tegnap 23:41

Van fogalmad a szovjet történelemről, te marha? (Nincs.)

Lenin 1/4 részben volt zsidó származású. Sztálin grúz volt. Sztálint a hatalomban Malenkov követte (orosz), őt pedig Hruscsov (ukrán). Hruscsovot Brezsnyev (ukrán).

A SZU hírhedt belügyminiszterei, akik a terrort közvetlenül irányították Lenin és Sztálin idején: Dzerzsinszkij (lengyel), Menzsinszkij (lengyel), Jagoda (zsidó), Jezsov (orosz-litván), Berija (mingrél). Mielőtt belelkesülnél azon, hogy Jagoda tényleg zsidó volt, elárulom, hogy Jagodát kivégezték.

(Sok zsidó volt a bolsevik vezetésben kezdetben: Trockij (meggyilkolták), Buharin (kivégezték), Zinovjev (kivégezték), Kamenyev (kivégezték). Mint látható, túl nagy karriert nem futottak be.)

Mégsem beszél senki nagy grúz világösszeesküvésről vagy a lengyelek bűneiről, pedig ennyi erővel lehetne. Csak az emberek normálisan gondolkodó 95%-a tudja, hogy nem etnikai alapú világösszeesküvések mozgatták pl. a kommunizmus történetét.

2010. febr. 16. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Arra írtam,hogy előkerült Kádár személyében egy ellenpélda,(Mintha lenne 10 alma aniből 9 férges.Erre én azt mondom,hogy az almák férgesek(nem az összes),te pedig kiválasztod azt az egyet és hülyének nézel amiért férgességről beszélek)ez hozódott fel és nem pl.az,hogy a legjelentősebb újságok,tv-csatornák,médiumok vezetői nagyrészt zsidók,kevés ellenpéldát tudsz mondani.A kommunista vezetők közül pedig azok között sok a zsidó akik igazán számítottak:Lenin(ok,negyedrészben),Trockij,Kamenyev,Berija(Ő nem volt fontos)az eszme "megalkotói" MArx,Engels,Lenint is zsidók pénzelték,egyes források szerint Sztálin is az volt,de igazad van megerősíteni nem tudom,bankárok pénzetlték,az itthoni helyzetrő írtam:Lukács György,Lenin fiúk,a háború után Rákosi,Aczél György,Gerő,Farkas Mihály,Nagy Imre stb. ők mind senkik voltak.De,ok a kérdés egyik részére egy példával tudok feleni.Én általánosítok akkor is,amikor látom,hogy a karibi,USa-beli négerek a leggyorsababbk az atlétikai sprintszámokban.Akkor néhány tucat futóból levonom a következtetést,hogy gyorsabbak,mint a fehérek(pedig a másik mondjuk 60 milliót(csak példa),nem láttam futni,de nem 100%-osan általánosítok.Én azt állítom,hogy akinek pénze van annak hatalma is,azt,hogy a Nyugati sajtó izrael-barát,(Ezek a lapok inkább védik Izrael érdekeit)azt,hogy az USA nagy erőt képvisel a világpolitikában(az Észak-Korea-i diktatúra kevésébé zavrja őket Iránnál),Azt,hogy azért "népszerűbb" a holokauszt,mert minden filmgyár többségében zsidó vezetésű,akik erre "érzékenyebbek",mint más népírtásokra.Véleményem szerint a Világbank,Imf,stb. nagy hatalmat képvisel és az alapítók és volt,valamint mostani vezetők között több zsidó van,mint skót,ír,francia.Szóval az a válaszom,hogy nem a homogén zsidó érdekek irányítanak,de mivel sokkal több befolyásuk van(Nézzük meg a Bilderberg-csoportot,nem nem az összesküvés miatt,de azért a tagokra lehet mondani,hogy fontos emberek-közöttük is szép számmal vannak zsidók.Ne azt cáfold meg,hogy a zsidók irányítanak,mert én sem ezt állítom,hanem azt,hogy ők sikersebben alakítják a dolgokat,sikersebben képvisleik az érdekeiket,mint más népcsoportok.Akkor írd,azt,hogy a Nyugati sajtó ugyanolyan érzékeny az izraeli népírtásra,hogy a pénz hatalom,hogy a bankok,pénzintézetek befolyása csekély,hogy közöttük nincs sokkal több zsidó ember,hogy a zsidókon kívül más is elérte,hogy népe ellen elkövetett népírtásért kárpótlást,bocsánatot kapjon stb.Mondhatod,hogy rosszak az érveim,mert hülye vagyok és féligazságokat nagyítok fel,de akkor írd,azt,hogy azért tartasz hülyének,mert ez nem így volt,nincs sehol sem eltúlozva a szerepük,véleteln,hogy a népességben néhány százaléknyi volt a zsidók aránya,szemben a kommunistáknál,nem voltak nagyobb befolyással a történelemre,mint az írek.A szovjet vezetésben,főleg akik döntési helyzetben voltak,rengeteg embert ölettek meg ideologiai okból stb.Közöttük nem voltak túlsúlyban kicsit sem?Mert szerintem igen,és ennek fényében arányosan nagyobb felelősség hárul rájuk a gyilkosságokat tekintve.A származás kérdésében attól,hogy grúz,lengyel stb,az nem zárja ki a zsidó származást teljesen(ott nem voltak máshonnanról elszármazott zsidók,keveredés?).Különben is akiket írtam azok nagyrészt tiszta zsidók,sok helyen felvannak sorolva ugye a befolyásos zsidók,ahol pedig,ha valaki félzsidó vagy még kisebb részben azt is feltűntetik.Itt is megfigyelhető a kettősség,akik a "rossz" zsidókról írnak kifeljetik a "jókat",és fordítva,egyoldalúan elfelejtődik a származás,akikről én írtam,írok azok sokszor nem csak lelkiekben,hanem származásolai is azok(kivétel persze van,de a befolyásos zsidók,kommunisták,bankárok legtöbbször "tiszta" zsidók,esetleg félig azok.Ha végignézünk például az itthoni politikusokon,akkor aránytalanul sokan vannak,ami nem is titok.Ha azt látom,hogy azok közül akik a parlamentben ülnek sok a zsidó,és megnézem ,hogy mit művelenk,akkor miért nem általánosíthatok egy picit?Nem arról van szó,hogy mindnet a nyakukba varrok,de ha ők voltak döntéshelyzteben és elkúrták,akkor joggal tehetem őket jobban felelőssé,mint a svábokat,szlávokat,kunokat.
2010. febr. 16. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!