Világosíts fel! Hol találok értelmes forrásokat arra vonatkozóan, hogy zsidók rángatják a szálakat?
Egyáltalán mi köze a genetikai örökségnek a hatalmi pozícióhoz vagy az anyagi helyzethez? És ha mégis nagy hányaduk zsidó, és ez a zsidóság ezredékének töredéke, akkor kell emiatt emlegetni a teljes népcsoportot?
Elsősorban persze forrásokra lennék kíváncsi, amiket eldöntöm, hogy elhiszek-e, de minimum pártatlannak tűnnek, és amik legalább valamennyire alátámasztják, hogy zsidó világkormány vagy mi kezében a média, az ipar és a pénzügy, meg amit akartok.
Keresgéltem bele-belebotlottam egy-egy terjedelmes, sajátos nyelvezeten íródott, önhitt okfejtésbe, amik leginkább erősen ilyesmire orientált oldalakon vagy szegény wikipedián vagy netán "független" wikiken voltak. Segítsen már valaki, annyian holtbiztosak benne, hogy mindenki agymosott, csak ők mozognak tények mentén, és zsidó elnyomókról beszélnek ugyanezzel a lendülettel. Linkek, könyvek fejezetei, idézetek, akármi jöhet, csak nevezhessem "szinte biztosan igaz"-nak.
Hát elég nehéz lesz értelmes forrásokat találnod, mivel az értelmes ember nem hiszi azt, hogy egyetlen népcsoport irányítja a világot, ezért nem is foglalkozik vele. A zsidók foglalkoznak vele, hiszen őket ez érinti, de az meg már nem pártatlan.
A sokat emlegetett Talmud ilyen-olyan fordításainak személy szerint nem hiszek, inkább hiszek zsidó szakembereknek akik egész életükben ezzel foglalkoztak.
Egyszer elkezdtem egy könyvet olvasni, Világhódítók volt a címe, ott hagytam abba amikor azt kezdte bizonygatni, hogy Jeruzsálemben ie. voltak gázkamrák.
Bocs, hogy nem tudtam érdemben válaszolni :)
Úgy látom,hogy még mindíg nem érted a zsidózást.Arra nem kellenek bizonyítékok!!Észérvek alapján egy liberális dönt,egy jobbos az érzelmeire hallgat.
Hogy értsd a zsidózás lényegét itt egy nagyszerű péda a Harry Potterből.
Vannak ugye a varázsvilágban is az aranyvérűek,és a sárvérűek.Az aranyvérűek törekvése az,hogy megvédjék a varázsvilág becsületét,tisztaságát,és hagyományait.Mert ugye a sárvérűek hiába varázstudók,akkor is csak muglik maradnak,és előbb utóbb kiütközik a mugli vérük,amivel besszennyezik a varázsvilágot.
De amíg olyan liberális söpredékek tölthetnek be vezető pozíciókat mint Dumbledor,Kornelius Karamell,és az öreg Weasley,addig ez a cionista söpredék csak a sárvérűek érdekeit szolgálják ki,és az ő csicskáik.De majd ha jön Lord Voldemort uralma akkor ezek mind ki lesznek söpörve,és csupa remek aranyvérű varázstudót nevelhetnek,mint Drako Malfoy,Krakk,és Monstró.
Ezek szerint Harry Potter,és Ron Weasley aranyvérű létükre csak cionista varázsvilágárulók lehetnek.
:-))))
De persze leht,hogy én tudatlan vagyok,és J.K.Rowling vagy zsidó,vagy a zsidó bérenc,ezért írta meg ezt a csodálatos művet.Sztem a jövő kis magyarjainak biztos tiltott olvasmány lesz.
:-))))
Bocs linket nem tudok küldeni,mert nem olvasok ebben a témában,mert nem érdekel.:))))
Ne vitatkozzunk, hanem szűrd le a tapasztalatodat, amire egy zsidó ad választ. Próbáld megérteni amit sugalni akar kihegyezve a kormányzásra!
Mindenütt ott vannak, és egy pillanat a globális kapcsolat. De nem is ezzel lenne a baj, hanem hogy nem képesek elsőnek nem zsidónak lenni, akár hol vannak világon. Ez az adott népre nem biztos hó tapasztalatokat szül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!