A Fidesz-KDNP és a Jobbik miért nem akarja az azonos neműek házasságát és gyerekvállalását?
Magyarországon hol van megfelelő apa anya példa??
Ahol fogják kihajítják a gyereket, mert nem képesek elfogadni úgy ahogy, 2 azonosnemű is képes felnevelni azt a nyamvadt gyereket. Igen, kicsinálják a gyereklet az iskolában, ha a többi gyerek is olyan balf**z raszista, homofób, tahó para-szt mint a szülei, még jó hogy én ott tudtam hagyni azt a rohadt sulit, ahol a mai világba, mindig minden a szájbasz**uált politikásról, nemi identitásról, vallásról szól.
Tessék itt vagyok, 16 évesen szülő nélkül, iskola nélkül, gyertek verjetek agyon.
U.I.: A legtöbb fiatalkorú teljesen elfogadja au LMBTQ közösség tagjait. És ez ai idős nyugdíjjas embereknél is megtalálható
Mert ezeket a pártokat átitatja a képmutató keresztényesdi (nem valódi, sajnos). És ugye szerintük Isten a férfit a nőnek, nőt a férfinak teremtette.
Továbbá a magyar lakosság nagy része szűl látókörű és tudatlan, ezért utálják a melegeket és hozzájuk is igazodni kell populista módon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!