A Fidesz-KDNP és a Jobbik miért nem akarja az azonos neműek házasságát és gyerekvállalását?
Hallottam erről históriákat egy óvónőtől, hogy mi történik akkor, ha meleg pár fogadja örökbe a gyerekeket (meg persze arról is, ha felelőtlen szülő fogadja őket örökbe).
Szerintem ezt nem akarjuk.
egy kis homoszexuális propaganda a szép március napon... (max a természetellenes tanerő mondhatja:)
Ami természetellenes, az ne akarjuk már természetesnek nevezni, mert csak bajt hoz. A természet válaszol határozottan erre: nincs utód. Kész. Nincs alku.
A hálószobában meg továbbra is boldogok lehetnek, akik megegyeznek.
A megfelelő apa-anya modelleket a hagyományos családmodell sem igen tudja garantálni, felesleges ezzel érvelni. Különbség van a biológiai és a társadalmi nem között, azaz attól még mert valakinek farka van, nem biztos, hogy férfiként fog viselkedni. De ilyeneket igazából felesleges azoknak magyarázni akik szerint a szexuális devianciák vizuálisan terjednek, azaz ha megnézem a melegfelvonulást akkor én is meleg leszek.
Ettől függetlenül a kérdező érvelése is hagy kívánnivalót maga után. Nagyon alacsony a társadalmon belül a melegek aránya, még ha egytől-egyig 3+ gyereket nevelnének fel, akkor sem lenne jelentős változás.
A házasságban meg nem a neve lényeg, hanem a velejáró jogi következmények. Nem valami elvont érzelmi okból szeretnének a melegek házasodni, meg nem is azért, hogy a házasság "szentségét" (Biblia a válást sem engedi, akkor azt is tiltsuk be, hogy megvédjük a "szentséget"?) tönkretegyék. Hanem mondjuk ha az egyik kórházba kerül, akkor be tudjon hozzá menni, intézkedhessenek egymás nevében, meg ilyenek..
Valószínű, hogy a népességfogyás megállítható egy ilyen intézkedéssel. Végül is csak laza 30 ezer gyerekkel kell több évente, ami a jelenlegi normál születéseknek a HARMADA.
Amúgy meg az általad említett két párt azért nem támogatja, mert mindkettő konzervatív felfogású. Én nagyon határozottan ellenzem a felvetett dolgot, de - ha népszavazás lenne - teljes nyugodtsággal tájékozódnék az eredményeiről.
# 4
A társadalmi fejlődés nem azt jelenti hogy mindent engedélyezni meg legalizálni kell orrba szájba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!