Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kilépünk a NATO-ból nem...

Ha kilépünk a NATO-ból nem fognak megtámadni minket egy háborúba?

Figyelt kérdés

A kormány eléggé nyugatellenes és most az USA is összeveszett vele,részben mert Kelet felé nyitottunk. A Jobbik is nyíltan elmondta, hogy magyarországnak ki kell lépnie a NATO-ból, részben amiatt mert az IS-be katonának küldeni harcolni nagyon réssz lépés lenne, növelné a terrorfenyegettséget, ártatlan magyarok halnának meg, semmi keresnivalónk ott és egy világháborúban a keleti arab blokk ezt támadásnak érzékelné és így annak idején keményen elbánnának velünk. Mivel eléggé erős a jobboldali szimpátia hosszú évek óta és nem lehet tudni a Jobbik hatalomra kerül-e vagy a Fidesz végül jónak látja-e hogy kilépünk, így valószínűsíthető, hogy kilépünk a NATÓból hamarosan. Kérdés, egy háború kapcsán nem torolja-e meg a NATO hogy otthagytuk őket?

Ugye ha háború lenne, amire egyre nagyobb minden konfliktussal az esély, akkor mivel mi nem NATO országok leszünk, lehetséges, hogy a NATO bedarálna minket is mintha ellenségek lennénk ? Hiszen rossz fényt vetne ránk, hogynem akartunk az IS ellen harcolni és kiléptünk tőlük?

2015. márc. 5. 23:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Jótékonyan átsiklottál pl. a költségekre írt mondatom felett. :) Ennyit rólad. :)
2015. márc. 7. 00:30
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok, hogy eljutottál az első sorig az olvasásban akkor is, meg most is :)
2015. márc. 7. 00:57
 33/35 anonim ***** válasza:
50%
De ugye te sem fizikus, sem mernok nem vagy? Jol tippeltem?
2015. márc. 7. 09:16
 34/35 anonim ***** válasza:
Te csak ne pofázz arról, hogy hány sorig jutottam el, mert te voltál az, aki EGY mondatot emelt ki a hosszú válaszomból. Miért nem írtál valamit a költségekről? Vagy csak ennyit tudsz?
2015. márc. 7. 12:03
 35/35 anonim ***** válasza:

Nyilván nem vagyok fizikus se és mérnök sem ahogy te sem hiszem, hogy túljutottál a 8 általánoson.

Költségek: elsősorban az akadály az urándúsítás megoldása. Első google találat: [link]

Ha pedig azzal jönnél, hogy ezzel nem lehet harci uránt dúsítani, csak olyat ami az erőművek működéséhez szükséges, akkor a Wikipédia idevágó szócikkéből egy idézet: "Az atomerőművi néhány %-os dúsításhoz ugyanazon gépek szükségesek, mint a fegyvertisztaságú (90%-os) dúsításhoz."

Ha meg most azzal jössz, hogy én ezt biztos most írtam bele a Wikipédiába, ezért te nem fogadod el, akkor megyek és megeszem a kalapomat.

A linkelt létesítménye ára: 140 millió USA dollár. Átváltva, 37 milliárd forint. Aprópénz, de ezt már rohadtul megválaszoltam. Összehasonlítási alapul: a négyes metró 452 milliárd volt. További kérdés?

2015. márc. 7. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!