28% on a Jobbik? Vélemények?
Nekem az a problémám, hogy jelenleg nincs egyetlen olyan párt sem az országban, aminek a politikájával legalább 60%-ban egyetértenék. Ehhez 3-4 párt programját kéne összegyúrnom, ami lehetetlen lenne, hiszen egy jobbik-4k-fidesz-lmp koalíció elég nevetséges és kivitelezhetetlen. Pedig mindegyik programjában van olyan amivel maximálisan egyetértek és olyan is, amit teljes mértékben elítélek.
Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de én szívesen látnék egy új pártot, amelyik az eddigi pártok törekvéseiből kiragadja a pozitívat és ötvözi. Persze nem olyan "új" pártra gondolok, amelyik meglévő pártok újraalakulása (lásd a baloldal szerencsétlenkedése... azt hiszik ha nevet váltanak elfelejtik az emberek a múltjukat).
"28% on a Jobbik? Vélemények?"
A Fidesz meg 42%-on. Tavaly ennyivel lett meg a 2/3-uk. Van még kérdés?
"A Fidesz meg 42%-on. Tavaly ennyivel lett meg a 2/3-uk. Van még kérdés?"
Nem ennyivel lett meg a kétharmaduk, hanem ennyivel (ami a listás szavazatok aránya) ÉS az egyéni képviselői helyekkel, ahol 106-ból 96-ot ők vittek.
A Jobbik eredménye szép, de nem fognak választást nyerni, hiszen rétegpárt, ennél feljebb nem nagyon fognak kerülni.
1 Antal Gábor Együtt 50
2 Jánszkyné Ulman Mária Terézia FIDESZ-ÚE 363
3 Gál György JOBBIK 133
4 Dr. Barrel Zoltán MSZP-DK 845 képviselő
5 Kanász-Nagy Máté LMP 84
6 Körmendi István MLP 16
7 Janoviczki Imréné MUNKÁSPÁRT 5
Ha jól számolom ez nincs 9% sem. 28...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!