Megbántátok hogy a Fidesz-KDNP-re szavaztatok?
#22 Ezeket én sem nézem jó szemmel, de befolyásolni nem tudom, na meg ezért van rendőrség, hatóságok, hogy a maffiát megfogják.
#23 Persze, hogy fontos, hogy mivel tudom megkeresni a pénzem és hol, de ha van egy adott fizetésed (akárhol) és választhatsz, hogy több vagy kevesebb adót vonjanak belőle, te melyiket választanád?
És hogyan jutottál el a komcsizásig?
24:
A herion maffia egy hasonlat volt arra, hogy attól, hogy nem bagózik valaki, még jogos, ha zavarja a trafikmutyi. És ott nincsenek rendőrök, akik lecsukják a felelősöket, mert maga az állam csinálta a mutyit.
"Persze, hogy fontos, hogy mivel tudom megkeresni a pénzem és hol, de ha van egy adott fizetésed (akárhol) és választhatsz, hogy több vagy kevesebb adót vonjanak belőle, te melyiket választanád? "
Viszont semmit nem fog érni, ha államosítják a szektort, vagy haveri kézbe adják, téged meg kivágnak, helyedre egy havert ültetnek.
"És hogyan jutottál el a komcsizásig?"
Úgy, hogy leginkább a kommunista, államkapitalista és protekcionista intézkedésekkel vannak problémáim. Mindez egy állítólag jobboldali párttól.
"Egyedül csak azt bántam meg, hogy ebbe az országba születtem."
Akkor miért nem takarodsz ki belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!