Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbántátok hogy a Fidesz-KDNP...

Megbántátok hogy a Fidesz-KDNP-re szavaztatok?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen hallom/olvasom hogy többen már megbánták. És ki milyen okból "csalódott" ebben a kormányban?

2015. márc. 4. 10:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%
Ami pedig az adókedvezményt illeti, aki csak emiatt az újkomcsikra szavaz, az egyszerűen nem lát tovább az orránál. Sokkal fontosabb hogy hogyan, mivel tudom megkeresni a pénzem, és ahogy egyre több ágazat kerül állami vagy haveri kézbe, egyre kevesebb tér marad az értékteremtésen alapuló előrejutásra. Tudom, hogy ez nektek komcsiknak csak jó, de akkor ne csodálkozzatok, hogy akik eddig eltartottak titeket, elhúznak az országból.
2015. márc. 4. 13:36
 22/31 anonim ***** válasza:
35%

#22 Ezeket én sem nézem jó szemmel, de befolyásolni nem tudom, na meg ezért van rendőrség, hatóságok, hogy a maffiát megfogják.

#23 Persze, hogy fontos, hogy mivel tudom megkeresni a pénzem és hol, de ha van egy adott fizetésed (akárhol) és választhatsz, hogy több vagy kevesebb adót vonjanak belőle, te melyiket választanád?

És hogyan jutottál el a komcsizásig?

2015. márc. 4. 14:15
 23/31 anonim ***** válasza:
60%
"És hogyan jutottál el a komcsizásig?" Szerintem arra gondol, hogy a hozzád hasonlók havi 10 ezer forintért szabadon hagyják lerabolni és nyomorba taszítani az országot. De ne aggódj a fidesznek az ilyenekre van szükség, akik tudják, mi az a "Kádári alku" ;)
2015. márc. 4. 14:46
 24/31 anonim ***** válasza:
55%

24:

A herion maffia egy hasonlat volt arra, hogy attól, hogy nem bagózik valaki, még jogos, ha zavarja a trafikmutyi. És ott nincsenek rendőrök, akik lecsukják a felelősöket, mert maga az állam csinálta a mutyit.

"Persze, hogy fontos, hogy mivel tudom megkeresni a pénzem és hol, de ha van egy adott fizetésed (akárhol) és választhatsz, hogy több vagy kevesebb adót vonjanak belőle, te melyiket választanád? "

Viszont semmit nem fog érni, ha államosítják a szektort, vagy haveri kézbe adják, téged meg kivágnak, helyedre egy havert ültetnek.

"És hogyan jutottál el a komcsizásig?"

Úgy, hogy leginkább a kommunista, államkapitalista és protekcionista intézkedésekkel vannak problémáim. Mindez egy állítólag jobboldali párttól.

2015. márc. 4. 14:52
 25/31 anonim ***** válasza:
64%
A Fidesz az MSZP nél mindenképp jobb, lehet hogy szar mindkettő, de az MSZP nél, s a baloldali hányadéknál nem szarabb :). A Jobbikra szavazok, nekik is kellene adni egy esélyt!
2015. márc. 4. 16:26
 26/31 anonim ***** válasza:
64%

"Egyedül csak azt bántam meg, hogy ebbe az országba születtem."

Akkor miért nem takarodsz ki belőle?

2015. márc. 4. 16:49
 27/31 anonim ***** válasza:
60%
Mennyivel jobb lenne neked ha Afrikába születtél volna úgy hogy még ételre se jut minden nap, vagy Észak Koreába, esetleg Irakkba ahol minden napod úgy telik el hogy ha az országnak úgy van kedve kivégez vagy háborúba küld, vagy esetleg Kína egy olyan területére ahol 1000km s övezetben még átlátszó levegő sincs, vagy India egyik nyomortelepére, esetleg Koszovóba vagy Albániába. De azok a helyek biztos jobbak, mert ott biztos ,,jónak'' találnád a politikát. Lehet hogy nem tetszik neked a kormány, de jólenne tudni hogy a világon messze az átlag életszínvonal felett vagyunk, és Földrajzilag is egy gyönyörű helyen, ami neked csak akkor válna értékké ha meglátnád máshol milyen a táj. Amíg itt egy ambíciós ember simán megkaphatja a 120.000-200.000 Forintot, amiből simán fent tudja tartani magát, és azt se mondhatja hogy szórakozni se jut. Amíg Ukrajnába reggel hallottam a rádióba, minimálbér 1000 rinya, ami 20.000 Ft. ÉS az árak egyre magasabbak, ha itt rinyálsz, nem tudom ott mit csinálnál. De szánalmas és buta vagy.
2015. márc. 4. 16:58
 28/31 anonim ***** válasza:
60%
"Egyedül csak azt bántam meg, hogy ebbe az országba születtem." Az elejéről lemaradt.
2015. márc. 4. 16:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Elnézést, nem tudok számolni :D. 1000 hrivnya=11130 ft*
2015. márc. 4. 17:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Annyira demagóg mikor egyesek annak örülnek, hogy nem tartunk Kongó vagy Irak szintjén. Nem azt kell nézni kik vannak mögöttünk, hanem, hogy kik vannak előttünk.
2015. márc. 4. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!