Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbántátok hogy a Fidesz-KDNP...

Megbántátok hogy a Fidesz-KDNP-re szavaztatok?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen hallom/olvasom hogy többen már megbánták. És ki milyen okból "csalódott" ebben a kormányban?

2015. márc. 4. 10:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
37%
En jobbikos vagyok,igy hat nem szavaztam a gazdagok partjara...
2015. márc. 4. 11:30
 12/31 anonim ***** válasza:
32%

"A kérdező kommentje:

#9: Birka vagy!"

Ez aztán az érvelés magasiskolája! :)

2015. márc. 4. 11:31
 13/31 anonim ***** válasza:
16%
Nem savaztam én egyikre sem.
2015. márc. 4. 12:06
 14/31 anonim ***** válasza:
42%

Nem bántam meg, mert ma sem tudnék jobbat.

Megéltem már néhány kormányt, de olyan politikust még nem láttam, aki ne lopna, és ne hazudna. Ha minden tolvaj és hazug politikust világgá kergetünk, akkor utána tényleg senki nem fogja kormányozni az országot. A kérdés az, hogy közben mit tesz az országért. És szerintem az elmúlt öt évben rengeteg pozitív változás történt. Én legalábbis jobban érzem magam a bőrömben, mint mondjuk 2007-ben - és nem elsősorban anyagi értelemben, hanem mert biztonságosabb, normálisabb a politikai környezet, mint akkoriban.

Ez messze nem jelenti azt, hogy mindennel egyetértek, amit tesznek. Tüntetni is voltam nemrég (és ha az itt siránkozók nem csak a fotelben lennének nagyfiúk, talán nem is négyszázan lettünk volna...) De ha most lennének a választások, megint rájuk szavaznék, mert a jelenlegi választékból szerintem messze náluk a legjobb a fejlődés/lopás arány. Ez van.

És nem, nem vagyok "fidesznyik", semmilyen érzelmi kötődésem nincs a narancshoz, és alig várom a pillanatot, hogy ne a fideszre szavazzak, mert már nálam is nagyon kihúzták a gyufát a pofátlanságukkal. De amíg az ország szempontjából ők a legjobbak, addig rájuk fogok szavazni - legfeljebb csukott szemmel...

2015. márc. 4. 12:21
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Ezert mondjak,hogy harom getczi ember van: A pap,A politikus, Az ugyved!
2015. márc. 4. 12:25
 16/31 anonim ***** válasza:
40%

12:21

Orvos látott ?

"Ők a legjobb alternatíva".

Persze nyilván való, a megszámlálhatatlan adójukkal és a szociális háló, eü, oktatás teljes tönkretételével egybevéve.Egyetlen épkézláb, fejlődőképes döntésük nem volt amióta a parlamentbe kerültek!

Van rajtuk kívül még jó néhány szóba jöhető párt, amelyek valószínűleg készakarva sem tudnának nagyobb károkat okozni a végleg taccsra tett országnak!

"Náluk kevesebb a lopásarány".

Én a 40 évem alatt összesen nem hallottam ennyi kormányközeli lopásról és mutyiról, mint amennyit a fidesz regnálása óta hallok! Egyik nap arra derül fény hogy a minisztterelnök úúúúúr tanácsadója százezres táskákkal flangál, másik nap egy másik kormányközeliről hullik le a lepel, hogy milliárdos luxusházat vett a kisfiának, egy harmadik szintén luxusházat vásárolt delfines úszómedencével, és még sorolhatnák!Minden napra egy lopás!korrupció, haverok gátlástalan gazdagodása.Miközben rohamosan nő az elszegényedők, országból menekülők száma.Rohadtul biztonságos és erkölcsös kormány, mondhatom!

2015. márc. 4. 12:58
 17/31 anonim ***** válasza:
38%

"Felesleges terelni a mutyival, mindeki más is ezt csinálta, és az emberek hétköznapi életét nem befolyásolja."

A f..szt nem befolyásolja!a trafik mutyival például becsületes emberektől is elvették a lehetőséget, hogy csókosoknak adják át a trafikot, aztán ott vannak a földosztások, ahol megint csak hátrányosan érinthet embereket az ügy.A segélyezettek végleges megnyomorítása, "mert voltak visszaélések" (a kormányban talán nem voltak???!!), ki b asztak a nyugdíjasokkal, rokkantakkal, még több ember lett szegény, igenis acsalás, a mutyi valahol érzettei a hatását, sajnos épp azokon csattan, akiken leginkább nem kéne.A becsületes emberek fizetik meg a tolvaj "urak" mutyiját.

2015. márc. 4. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjátok már a trafiktémát. Ha annyira zavar, hogy a fideszes körökbe kerül a pénz, akkor szokj le arról a nyomorult cigiről. Akor talán lenne pénz másra, nem lennél szegény, és nem utolsósorban egészségesebb is lennél.

Kifogás az mindig van. A rokkantak között is rengeteg volt a csaló, azt ne mondd, hogy 10 milliós országban 800 ezer rokkant az normális, stb...

2015. márc. 4. 13:14
 19/31 anonim ***** válasza:
72%

"azt ne mondd, hogy 10 milliós országban 800 ezer rokkant az normális, stb..."

Normális, mert

1.Az ország elöregedett.

2.Az egészségügy kataszrofális.

3.Az emberek nagy részének nincs pénze egészséges életmódra.

4.Nagy az embereken a stressz, a nyomás, így egy tetemes hányaduk sajnos lelkileg, agyilag rokkan meg!Rengeteg a mentális betegség miatt munkaképtelen is!

2015. márc. 4. 13:22
 20/31 anonim ***** válasza:
60%

20:

Én nem cigizek, ahogy heroint sem fogyasztok, de ennek ellenére ha a maffia heroint árul, akkor azt a tevékenységet nem nézem jó szemmel, ahogy azt sem, amikor hatósági módszerrel adják oda haveroknak a bizniszt. Egyébként a trafikmutyi csak egy a sok közül, lásd még földmutyi, nyelviskola mutyi, kaszinó mutyi. A közös bennük, hogy túlmutatnak a korábbi lopási módszereken, mert a versenyszférát teszik vele versenymentes, protekcionista gazdasággá. És akkor erre jön még rá a célzott adóztatás (a dohányiparban a közepes szereplő a haver, tehát ő fizet arányaiban legkevesebb adót, az alkohol nagykereskedésben a nagyok a haverok, ott a kicsik fizetnek arányaiban többet, a kiskereskedelemben a kicsik a haverok, tehát a nagyok fizetnek arányaiban is többet), a manyup vagyon államosítása, meg persze a hagyományos, pályázatokon keresztüli lopás is ott van. Aki jobboldali szavazó, már rég nem szavaz a Fideszre, mert a jobboldaliságban benne van, hogy a tisztességes piaci versenyt támogatja, és nem pedig elfojtja.

Vagy lásd a legutóbbi árszabályozásos ötletet, nyilván a kádárista prolik szemszögéből jól hangzik, hogy a kötsög pék nem csökkentette az árat, pedig esett az üzemanyag ára, de aki egy kicsit gondolkodik, az látja, hogy melyik korszakra emlékeztet ez, és miért okoz több kárt az ilyen hozzáállás, mint amennyivel esetleg olcsóbb lesz tőle a kenyér rövidtávon.

2015. márc. 4. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!