Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz már itt változás?

BlodDrunk kérdése:

Mikor lesz már itt változás?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy magyar honban szinte Éhbért kapnak az emberek a munkáért,viszont az árak elérik a nyugatibb országok szintjét. Pl:Ausztria ahol viszont a bérek kb 3-4x egy átlag embernek is,viszont semmi nem drágább kinnt,egyedül talán a pékárúnak az árai magasabbak ott.

2015. márc. 3. 12:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
20: Igen, és mennyi volt a bérlet ott például? Én is számtalanszor voltam már Berlinben, ott is magasabbak az árak, de amúgy Ausztriáról volt eredetileg szó. De láss csodát: [link]
2015. márc. 3. 20:59
 22/25 anonim ***** válasza:
kulfoldi-allas.blogspot.hu
2015. márc. 4. 09:49
 23/25 A kérdező kommentje:

Lakásra:600-700euro rezsivel együtt.

Kaja:300euro kb

Céges autóval járok,így benzinpénz nincs.

Szórakozásra költök kb:200eurot

Más kiadásom nincs nagyon így olyan nagyon max 1500euroból megélek 1hónapban.

A fizetésem 2500-3000 attól függ mennyi megrendelés van.

Így havi szinten marad 1000eurom amit félre tudok tenni.

Munkahelyem:Szerszámkészítő vagyok egy cégnél.

Szakmám:Gépi forgácsoló+érettségi+atutocad

Magyarhonban ezért kaptam 150ezer forintot,egy Német cégnél(LUK) 3műszakban,szombat kötelező túlórával.

Szóval akinek van szakmája és ért hozzá az bőven elboldogul kinnt,úgy hogy nem kell számolgatni,hogy mit mennyiért vesz a boltban stb....

2015. márc. 6. 10:24
 24/25 TamásTóth ***** válasza:

Egyedül élsz vagy valakivel együtt? Milyen városban? Nagy város vagy kis város?

Másrészt 2500-3000-s nettó fizetés elég jónak mondható már ausztriában is, ha ennyit keresel kint akkor itthon is megkeresnél 300 nettó körül egy jobb cégnél, ami meg nem mondható éhbérnek.

2015. márc. 6. 10:38
 25/25 anonim ***** válasza:

"Szóval akinek van szakmája és ért hozzá az bőven elboldogul kinnt,úgy hogy nem kell számolgatni,hogy mit mennyiért vesz a boltban stb...."

Ez mind szép és jó, de te azt állítottad, hogy "semmi nem drágább kint". Erre meg most kiderül, hogy csak a kaja 100 ezer forint, lakhatásra meg többet költesz mint az itthoni fizetésed volt.

2015. márc. 6. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!