A nyugdíjjal kapcsolatban ez másnak is azt jelenti amit nekem?
Azt mondták, hogy ha a most 30-40 évesek a mai életszínvonalon szeretnének élni a nyugdíjas éveikben akkor kb minimum 20 millió forintot kellene félretenniük.
1,Nekem ez azt jelenti, hogy 20-30-40 év múlva itt rosszabb lesz, mint most !!!
Nektek is?
Ne legyen így, de nekem ez ezt jelenti.
2, Tisztességesen,fizetésből ezt csak NAGYON kevesen fogják megcsinálni.
Elképzelni nem tudom, hogy lehet ennyi pénzt félretenni amellett, hogy az ember kifizet mindent,gyereket nevel, stb.
Milyen fizetés kell ehhez?
Komolyan elhiszik, hogy ezt sokan meg tudják csinálni csalás és lopás nélkül?
Vagy ezzel már fel akarnak minek készíteni arra, hogy rosszabbul fogunk élni?
Nem csaladnak, hanem 20milla/koponya. Ha ketten vagytok az asszonnyal mindjart 40misi kell hogy normalis nyugdijas eveitek legyenek.
Ha pedig gyerekek is vannak akkor megcifrabb a helyzet, mert a mellett hogy sporoltok nyugdijas evekre nekik is kell sporolni ha szeretnetek valami kezdotoket adni nekik mikor felnottek lesznek.
Csaladi osszefogas kell. Fidesznel az bejott. Lasd Szijjarto 170misi haz, Simicsko 5 lakas Siofokon, Rogan folyton novo haza, Lazar szolo Tokajban-budai lakas... mindegyiket csaladi osszefogassal vettek.
Ez azt jelenti, hogy a mostani nyugdíjasoknak áldozatos munkával sikerült eltapsolni a mi nyugdíjunkat.
Kezdve a szocializmussal, ahol elvoltak mint hal a vízben, legtöbben még ma is visszasírják azt a kort. Gondolom még könnyebb volt akkoriban lopni, meg ingyenélősködni, mint most.
Aztán a rendszerváltás után meg mindig oda szavaztak aki beígért nekik egy 15. havi nyugdíjat, olcsó tesco-s húst, vagy ajándék tollat. Vagyis támogatták továbbra is az ország kifosztását. Ők ebből csak nyertesen jöttek ki, ingyen utazgatnak, ingyen kapják a pénz, egy csomó támogatásban részesülnek, a dolgozó adófizető emberek kárára.
A hála tőlük annyi, h a fiatalokat lenézik, ha a buszon átadja valaki a helyét meg se köszönik, hanem természetesnek veszik. Nekik természetes, hogy ingyenélősködnek ezen az amúgy sz . r helyzetben lévő ország népén.
Tehát ha most szépen elvennék tőlük a 14. havi nyugdíjat, meg az ingyen vonatozgatást, akkor lehet maradna nekünk is pár forint... de ez ugye nem lehetséges mert ők vannak többen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!