Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan kap ennyi anyagi...

Honnan kap ennyi anyagi támogatást a Jobbik?

Figyelt kérdés
Nagyon sok szórólappal, plakáttal, reklámmal találkozom a Jobbikkal kapcsolatban nap mint nap az utcákon és érdekelne, hogy honnan van ennyi pénzük az ilyen nagy mértékű kampányolásra.
2010. febr. 13. 19:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Adományok, támogatók. Nekem is van benne nem kevés pénzem (mármint ahhoz képest nem kevés, hogy egyetemista vagyok, és gyakran inkább szórólapra költöm, és nem bulira. ;)
2010. febr. 13. 21:35
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen nálunk is (Miskolcon) önkéntesek szórólapoznak és plakátolnak!
2010. febr. 13. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:
13%
El ne higgyétek már! Pénz nélkül semmi nem megy. A vállalkozók nyomják öket!
2010. febr. 13. 22:46
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Én még egyetlen egy jobbikos plakátot nem láttam.
2010. febr. 13. 22:47
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Elárulok egy hadititkot:

A Jobbikosok nem kapnak pénzt munkájukért(plakátozás,standolás,kopogtatózás). Önkéntes alapon végzik, mint ahogy a szakértők is önkéntes alapon segítettek összerakni a programot.

A szórólapok, plakátok többnyire a tagok pénzéből, illetve a szűk támogatói kör adományaiból van kifizetve. E mellé jön még egy nagy adag jóindulat is a velünk szimpatizáló nyomdászoktól.

2010. febr. 13. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

"A szórólapok, plakátok többnyire a tagok pénzéből, illetve a szűk támogatói kör adományaiból van kifizetve."

Én elhiszem, de ezt miért is kell eltitkolni?

Ha annyian adakoznak, ez miért nem szokott megjelenni a pénzügyi kimutatásokban?

2010. febr. 14. 00:13
 17/22 anonim ***** válasza:
7%

Lopja az államtol ahogy az mszp is!

A komunista beállítottságú embereket az mszp vezeti az orránál fogva a szélsőjobbosokat meg a jobbik!

Ennyi!

(Hiába szavasztok le k*vára nem érdekel)

2010. febr. 14. 01:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Lopja az államtol ahogy az mszp is!

A komunista beállítottságú embereket az mszp vezeti az orránál fogva a szélsőjobbosokat meg a jobbik!

Azért az erős hogy ha egy Jobbikos magatartását vesszük meg az MSZP sét pld BKV ügyben! Hagyó, Horváth, és ezren akik előzetesben vannak, és Vona ? Lehet hogy néha csövez a buszon?

2010. febr. 14. 09:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én részt veszek úgy ahogy a Jobbik kampányában, úgyhogy mondhatom, hogy a Jobbik alig kap támogatást!

A mi városunkban készült külön szórólapot ami nagyjából 30 ezer példányban készült el, az egyik jobbikos vállalta el. Magyarul a Jobbiknak 30 ezer szórólap ingyen volt. A tagok fizetik a tagdíjak, ehhez beszállnak a pártoló tagok is (már aki) illetve ha valamilyen rendezvény van, ott is mindig lehet támogatni a pártot és rendszeresen össze is jön pár 10ezer.

Ezen kívül akármilyen program van, mindig valaki magára vállalja a szállítást, valaki a kellékeket szerzi be - saját pénzből.

Ehhez hozzájön az, hogy a Jobbiknak szorgos támogatói vannak, tehát szórólapozás, kopogtató gyűjtés mind ingyen van. És mivel a kopogtatócédulákat nem vásárolják, mint egyes pártok, ezzel is spórolnak.

Egyébként a Jobbik egy 2003 óta létező párt, nyilván nem nullázzák le mindig a számlájukat, így az évek alatt is megmaradt valamicske pénz.

Amúgy megnyugtatlak, a szórólapok mindössze pár forintba kerülnek. Már az óriásplakátokhoz képest. És nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a mi városunkban (megyeszékhely) még nem óriásplakátol a Jobbik, mert nincs annyi pénze, hogy amit letépnek, azt folyamatosan cserélje, meg nem is tudja bérelni a helyet hónapokon át, éppen ezért óriásplakátok csak később lesznek.

Számomra érdekesebb, hogy egy éves pártnak honnan van annyi pénze, hogy már 2 hete teleszórta a várost kis- és óriásplakátokkal.

2010. febr. 14. 10:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mármint azt, hogy alig kap támogatást úgy értem, hogy leginkább a helyi szervezetek tagjai dobják össze a szükséges pénzeket és nem központilag, a pártból felülről jön.
2010. febr. 14. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!