Támogatod a CETA, TTIP, TISA titkos szabadkereskedelmi tervezeteket?
Figyelt kérdés
A nyugat-európai civil szférában már több szervezet is ellenezte ( [link]
Tegnap volt róla a vitanap:
1. Az Összefogás és a Fidesz támogatta.
2. Az LMP és a Jobbik ellenezte.
2015. febr. 27. 09:43
1/3 anonim válasza:
Én a ceta-ról nem túl sokat tudok, a tisa-ról végképp, de nekem a ttip-ről az a véleményem, hogy egy nagyon neoliberális irányba vinné el az EU-t, és én ezt nem tartom jónak. Ahogy az utóbbi időben utánaolvastam ennek, nekem az az érzésem, hogy ezt meg sem fogják kötni, a társadalmi ellenállás, az érdekek nagyfokú különbözősége és az amerikai választási időszak eljövetele miatt. Én úgy látom, hogyha ezt meg is kötnék, az már egy nagyon felpuhított változat lenne, ami annyira már nem is folyásolná be az életünket, és én emiatt nem tartok ettől annyira , mint a közelemben lévő emberek mostanában. 17/f
2/3 anonim válasza:
Remélem nem fog összejönni.Ezt nem szabad támogatni.A gyermekeink jövője a tét és a mienk!!
A természet a hagyományaink és sok minden forog kockán!!
Nagyon nagy dolgokat foglal magába!
3/3 anonim válasza:
Nem hisze, hogy a Fidesz támogatná akármelyik szabadkereskedelmi egyezményt.
Nem titkosak ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!