Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaznál, ha...

Melyik pártra szavaznál, ha most vasárnap lennének a választások és kötelező lenne a részvétel?

Figyelt kérdés

Melyik párttal szimpatizálsz a legjobban? Miért?

Én a Jobbikra vagy az LMP-re szavaznék, mivel őket látom egyedül hitelesnek (a többi párt már többször bebizonyította, hogy hazugok). Azt a következtetést is levontam, hogy amelyik rendszerváltó (vagy posztkommunista) párt, annak el kell tűnnie végre a magyar közéletből, mivel 25 év alatt semmit sem csináltak. Teret kell adni az új pártoknak, ezért azt javaslom, hogy aki baloldalinak vallja magát, az szavazzon az LMP-re, aki inkább jobboldalinak, az pedig a Jobbikra, így a jelenlegi hitelüket vesztett elküldhetjük, mert ez közös érdek.

2015. febr. 25. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Jobbik
2015. febr. 26. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

""Én a Jobbikra vagy az LMP-re szavaznék, mivel őket látom egyedül hitelesnek (a többi párt már többször bebizonyította, hogy hazugok)""

Na ne!!!!!

Ózdi vagyok és a jobbikra szavaztam ezidáig!

A jobbik ígért fűt - fát Ózdon csak, hogy nyerhessenek.

Először is azt mondták már tavaly nyáron, hogy három cég fog Ózdra jönni ha ők nyernek mert az előző fideszes vezetés ezt nem engedte - velük nem akartak tárgyalni- ha a jobbik nyer majd jön egy autóipari összeszerelő üzem legkevesebb 100 embert fognak foglalkoztatni. Jönni fog Ózdra egy gyógyszergyár is mert már a jobbik előrehaladott tárgyalásokat folytat a gyárral és ha nyernek már jön is a gyógyszergyár ami legkevesebb ezer embert foglalkoztat majd. Hidakat - lakásokat stb... fognak felújítani.

Mára már kiderült, hogy az egész gyógyszergyár és összeszerelő üzem kamu volt - a jobbik senkivel sem tárgyalt.

Azt hazudták, hogy az előző fideszes vezetés rengeteg pénzt elherdált - ellopott - erre még bizonyítékaik is vannak , ha nyernek majd jön az elszámoltatás és minden kiderül.

Azóta semmi nem történt 3-4 esetben tettek feljelentést amikről kiderült, hogy semmilyen törvénybe nem ütközik - az előző városvezetés munkájában semmilyen törvénytelenséget nem találtak.

Annyi mindent összeígértek (összehazudtak)ami Ózd negyvenéves költségvetésének felelne meg.

A beígért munkahelyek és a többi mind hazugság volt!!!!!

Azt ígérték megerősítik a városőrséget - erre a új jobbikos városvezetés majdnem a felére csökkentette a pénzügyi támogatását a városőrségnek aminek hatására szinte teljesen eltűntek az utcákról a városőrség emberei.

Ennyit a jobbikról.

Ugyanolyan hazugok mint bármelyik másik párt!!!

2015. febr. 26. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
a fideszre
2020. szept. 5. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!