Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország egyre lejjebb...

Magyarország egyre lejjebb csúszik?

Figyelt kérdés

[link]

Olyasmi most, mint Németország a 20-as években.

Az állam és az emberek is diszkriminálják a kisebbségeket csak mert más színűek.Ellenzik az emberjogi fejlődést.

A demokratikus erők gyengék az országban, a jelenlegi kormánypárt pedig nem visszaszorítani próbálja a szélsőjobboldalt, hanem élére állni, még ha konszolidáltabb módon is, de 1-1 retorikai elemet átvesz tőlük.

Miskolcon meg vizuális okokból 500 romát csak úgy kitelepítenek.

Ilyen kitelepítések a diktatúrában szoktak lenni.Hogy említsek párat, Sztálin, Szálasi.

Illetve, a menekülteket sem fogadja szívesen az ország.

A megoldás az lenne, hogy egy demokratikus, szabadelvű, szakértői kormány alakulna, ami talán kitudna facsarni egy kis gazdasági növekedést.

A növekedés következtében, pedig megváltozna a lakosság gondolkodásmódja, mentalitása és elfogadóbbak lennének.

2015. febr. 25. 13:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Már megint elvitatod a jogokat a szexuális kisebbségektől.

Tudod mi a gyülekezési szabadság?A szóban forgó "parádékor" azt gyakorolják, a gyülekezési szabadságot, tehát joguk van ehhez.Ahogy neked is jogod van tüntetést szervezni.

2015. febr. 25. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:

Persze, hogy joguk van vonulgatni.

Viszont az undorkodáshoz már nincs joguk, ahogy a cigányoknak sincs hozzá joga, hogy terrorban tartsák a lakosságot.

Amúgy tudod, hogy kiből lesz ferde hajlamú? Aki unatkozik és jó dolgában már nem tud magával mit kezdeni.

Nem véletlenül a nagyobb városokban alakul ki mindenféle szexuális zavarodottság, ahol az emberek jóléti semmittevésben élnek és unalmukban mindenféle baromságot kitalálnak.

2015. febr. 25. 14:29
 13/25 szántóvető ***** válasza:
a Jobbik a legrosszabb,azok akik nem kormányoztak.ennyi megnyilvánulásból le lehet szűrni te képességeidet is.ja és nem vagyok kedves.
2015. febr. 25. 14:30
 14/25 A kérdező kommentje:

12.

Ezt az áltudományos hülyeséget honnan vetted?

A magafajták szeretnek ilyesmiket hangoztatni, de semmivel sem tudják alátámasztani, semmivel sem tudják bizonyítani.

2015. febr. 25. 14:32
 15/25 anonim ***** válasza:
23%

Én sem vagyok túl kedves.

De ha te akkora magyar vagy, akkor miért ilyen pocsék a helyesírásod.

Annyival nem tudod megtisztelni a Dicsőséges Mélymagyar Nemzetedet, hogy két mondatot helyesen leírj a nyelvén? :D

Amúgy a Jobbikod már bizonyított. Pontosan azt szajkózzák, mint amit jelenleg a Fidesz, csak ők még radikálisabban ezt akarják csinálni, ami most van.

Ez nekem elég bizonyíték az alkalmatlanságukra.

2015. febr. 25. 14:34
 16/25 anonim ***** válasza:

"Ezt az áltudományos hülyeséget honnan vetted?"

Mondjuk onnan, hogy látom.

Miért, azt honnan vesszük, hogy a növények tele vannak klorofillel? Talán onnan, hogy zöldek?

"A magafajták szeretnek ilyesmiket hangoztatni, de semmivel sem tudják alátámasztani, semmivel sem tudják bizonyítani?"

És te mivel tudod bizonyítani, hogy nem így van?

Egyszerűen látom, hogy a városokban van jelen ez a nagy lazaság és szexuális szabadság, míg a falvakban nem nagyon látok ilyeneket. Mondjuk ott másképp agyatlanok az emberek, de ez most mindegy.

Nos, neked mi a bizonyítékod?

2015. febr. 25. 14:39
 17/25 A kérdező kommentje:

16

A választ már többször megválaszolták tudósok.

Az emberek úgy születnek, hogy már eleve eldől a szexualitásuk, nem ők választják.

2015. febr. 25. 14:44
 18/25 anonim ***** válasza:
49%
Úristen, most mi lesz mert nem mindenki imád benneteket ferdehajlamúakat, meg a kedvenceiteket akiket mindenhol megutálnak, még nyugatabbra is ahol csak megjelennek? :D
2015. febr. 25. 14:44
 19/25 TamásTóth ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, engem nem érdekel kinek milyen szinű a böre, vagy ki kivel akarja csinálni. Ha neked jól esik hogy pl egy wc pumpával csinálod akkor csináljad, ameddig más embert testileg vagy lelkileg nem bántasz ezzel.

Viszont az a feltételezésed, hogy születés elött eldöl a szexualitása az embernek az egyszerüen nem igaz.

Sok kutatás foglalkozik még manapság is ezzel (miért lesz valaki bi/meleg/akármi)

Egy kutatásról olvastam kb fél éve, ami egypetéjű ikreknél vizsgálta a szexualitás kérdését és képzeld léteznek olyan iker párok, ahol az egyik fél meleg a másik nem. Ha ez tisztán genetikán alapulna akkor ez nem lenne lehetésges (mivel a két gyereknek pont ugyanaz a DNS-e.

Szóval el kell fogadni a másságot, amíg más embert nem károsít, de nem kell neki hude nagy feneket keríteni, hogy most én jogvédő vagyok. Ki a rákot érdekel?

Engem nem érdekel hogy te kivel csinálod és az sem érdekel, hogy felvonulsz az utcán, élem az életem, tedd te is ezt. (A felvonulás egy dolog miatt idegesít, ahogy a többi rendezvény is, a közlekedés akadályozása miatt, de ez nem ide tartozik szerintem)

Szóval, hogy a föbb pontokat kiemeljem:

1, Nem érdekel kivel mit csinálsz, amíg az mást nem bánt

2, A szexuális hovatartozást a tudosok nem tudják hogy alakul ki (ha van rá bizonyítékod linkeld be szivesen elolvasom a tudományos cikket)

3, Nem érdekelnek a kisebbségek sem, ök is azt csinálnak, amit akarnak, amíg nem bántanak másokat.

(Az én megitélésem az, hogy legyél gyanakvó minden emberrel szemben, amíg meg nem ismered, legyen az meleg,cigány, fehér, akárki. Igy nem vagyok előitéletes senkivel szemben, mert mindenkivel szemben az vagyok, tehát mindenkit egyenlöként kezelek)

2015. febr. 25. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:

ÁLLJ! Szeretnék pár csúsztatást és forrásbeli hiányosságot korrigálni az előző hozzászólók illetve a kérdező okfejtésében:

1. Van genetikai hajlamosság a személyiségzavarban és a szexuális orientációban is. DE ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki transzszexuális lesz-e például, mire felnő. Ugyanúgy, ahogy valaki lehet genetikailag hajlamos elkapni az influenzát vagy könnyebben belehal az ebolába, de ettől még nem fogjuk őket a születésüktől kezdve karanténba zárni őket, érthető okokból! A csekély kutatási illetve statisztikai felmérésben (ezek viszonylag korábbi felmérések, ma már senki sem mérhet fel senkit, ami bárminemű kisebbségre irányul, mert az ugye >szélsőséges< - utoljára 3 éve találtam hiteles forrást - de megemlíthetnénk a nagyon korai Donald O. Hebb munkásságát, ha valakit érdekel az ezzel kapcsolatos cikkek, az ő írásaival kellene kezdeni) ezek a "betegségekben" a legkisebb súly a genetikai háttér. Ezen kívül egyértelműen kiderül, hogy azok az emberek képviselik a személyiségzavaros emberek túlnyomó többségét, akik fiatalkorukban szexuális vagy családon belüli erőszak áldozatává váltak. Ugye ilyenkor még nem alakult ki teljesen az agykéreg, és a negatív ingerek az érzelmi agyba (limbikus rendszer). Továbbá a nagyon korai negatív behatások, ~3-8 éves kor között (például ha egy családban egy másik nemű testvérrel kivételeznek, a szülők egyfajta pozitív diszkriminációban részesítik) is kiugróan magas a személyiségtorzulások kialakulásának a lehetőségei, érthető okból. Tehát összegezve: aki poroszos, vagy nem megfelelő módon nevelik - esetleg nem is nevelik fel - a gyereküket, sokkal nagyobb esélyük van arra, hogy pont olyan embert "alkotnak", amit nem akarnak. Legalábbis azokkal szemben, akik vagy maximális figyelemmel, vagy szakértő segítségével gondoskodnak a gyerekeikről. Ezt a kisepikai művet azért írtam le, mert nagy téveszme, hogy a genetika a legfőbb tényező. Ez nem igaz, a legfőbb tényező ember fejlődésének korai szakasza. De mielőtt bárki belemerül mindenféle tudományos kutatásba, először kérdezzenek meg egy pszichológust, hogy mi teheti az ember életében a legnagyobb kárt. A válasz az lesz, hogy a saját szülei.

2. Ebből adódóan nem feltétlenül az a helyes megoldás, hogy külön pozitív diszkriminációban részesítjük a melegeket, vagy más kisebbségeket - ugyanígy helytelen dolog tűzzel-vassal irtani őket: inkább azok kialakulásának megelőzéséért kellene tenni. Legalábbis a mai álláspont szerint ezek betegségnek felelnek meg, amit kezelni kell. Segíteni kellene azt, hogy minden család szakszerű nevelést tudjon nyújtani a gyerekeiknek, például. És még rengeteg jó megoldás létezhet.

3. A gyülekezési jog emberi jog, ez azonban nem semlegesíti a közszeméremsértést; Ugye egy országnak vannak törvényei, amit be kell tartani. Szóval lehet felvonulni a melegek jogaiért, amit az ellenzők nem zavarhatnak meg, de a résztvevők sem tehetnek semmi törvénybeütközőt.

4. A politika elsősorban a szavazatszerzésre koncentrálnak, a politológusok konkrétan csak erre vannak kiképezve, ezért tanultak sok évet. Ameddig az embereknek imponál, hogy a kisebbségeket megalázzuk vagy pont fordítva: értelmetlen előnyben részesítsük, addig a kormány is ez alapján fog eljárni. Így nem csak az állam a felelős, hanem maguk az emberek is. A miskolciak pontosan tudják, hogy mennyire érződik az "500 roma kitelepítése", illetve mennyire nincs hatása, ezzel szemben az ország többi része támogatja az intézkedést, ezt nevezzük szavazatvásárlásnak.

5. Minden párt azzal kampányol, hogy egy demokratikus, szabadelvű, szakértői kormányt alakít ki, meg a szokásos gazdasági növekedés duma. Ja és oximoron, hogy demokratikus kormány és a lakosság gondolkodásmódja elfogadóbb lenne, mivel a mai lakosság többsége sosem szavazna egy olyan pártra. Ugyanúgy a menekültkérdés is kizárólag az emberek véleményére alapul. Nyilvánvalóan a második világháború előtt, amikor százezernyi lengyelt fogadott be Magyarország, akkor az embereknek teljesen más véleményük volt a menekültkérdésről. Hogy lassan 80 év elteltével miért változott meg ennyire a magyarok gondolkodása, sajnos nem tudok választ adni, mivel nem vagyok otthon a társadalomtudományokban.

A problémamegoldás a párbeszéddel kezdődik, és valószínűleg csak ez az egyetlen módja, ahelyett, hogy egymásnak esne a végtelenül liberális és a végtelenül konzervatív propaganda, ahol az egyik előbb-utóbb kiirtaná a másikat. Vegyétek figyelembe, hogy a propaganda terjesztői a szavazatokra mennek, arra, hogy polarizálják a társadalmat. A probléma kezelését önmagában egyik ötlet sem garantálja.

2015. febr. 25. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!