Szimpatikus neked Vona Gábor? Miért? Nem szimpatikus neked Vona Gábor? Miért?
Nekem szimpatikus, ő végre méltó lenne rá, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Ugye ilyen nem volt az elmúlt 20 évben.
Arra meg annyit, hogy ő is csak a pénzért akar bekerülni, azoknak ajánlom akik ezt mondják, hogy nézzék meg a beszédeit, milyen lelkesedéssel áll ki a magyarságért. Sajnálatos, hogy ez pont a magyarok egy részének nem tetszik. Persze a zsidó tőke az baró, mert átmenetileg ad pár munkahelyet? Jah és nyilván mindenkinek az a vágya, hogy szép nagy háza legyen, jól éljen a családja, nyilván ezért ment egyetemre, a lényeg a szándék, hogy javítani akar Magyarország helyzetén, én sem értek egyet minden elvével, de hát ilyen az ember.
Egy igaz magyar politikus, ilyen nagyon régen nem akadt!
1144
Keress rá a kaftános média kifejezésre, vagy hogy a fidesz narancsa nem jaffa e. Amúgy meg, a magyar gárda egyenruháját viselni bűncselekmény, mert feloszlatott szervezet.
Azért, mert pontos forrást/idézetet kértünk, nem pedig "keress rá magad"-at, te szerencsétlen.
Nehogy már neked álljon feljebb, ha a hülyeséget lepontozza valaki.
Van benne erő, elszántság, jó ötletek, de túl merev régimódi gondolkodású, fafejű bizonyos dolgokban. Nem tetszik a gyűlöletkeltő retorikája sem. Pl Draskovics kaloda. egy politikus ilyen beszédet nem engedhet meg magának!!! azt sem értem h annyira kereszténynek vallja magát, de viselkedésében a kereszény eszmékkel ellentétesen cselekszik. Pl zsidógyűlölet, külföldigyűlölet, csőlátás a család házasságra, ami korlátozza a szabad akaratot. Valamint nem tetszik a csendörség, meg gárda majmolása. Minek? Ezeket a dolgokat a rendőrség is el tudja látni!
Ne legyen már fontosabb a gárda az egészségügynél, amiben csak a megelőzésben gondolkodnak. És a sok dögbeteg meg patkoljon el?
DE ami a legfelháborítóbb, h a hülye bunkó, sznob, beképzelt ADÓCSALÓ vállalkozókat akarja támogatni!
Gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!