Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szimpatikus neked Vona Gábor?...

Szimpatikus neked Vona Gábor? Miért? Nem szimpatikus neked Vona Gábor? Miért?

Figyelt kérdés
CSAK Vona Gábor szerepel a kérdésben...
2010. febr. 13. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem szimpatikus, ő végre méltó lenne rá, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Ugye ilyen nem volt az elmúlt 20 évben.

Arra meg annyit, hogy ő is csak a pénzért akar bekerülni, azoknak ajánlom akik ezt mondják, hogy nézzék meg a beszédeit, milyen lelkesedéssel áll ki a magyarságért. Sajnálatos, hogy ez pont a magyarok egy részének nem tetszik. Persze a zsidó tőke az baró, mert átmenetileg ad pár munkahelyet? Jah és nyilván mindenkinek az a vágya, hogy szép nagy háza legyen, jól éljen a családja, nyilván ezért ment egyetemre, a lényeg a szándék, hogy javítani akar Magyarország helyzetén, én sem értek egyet minden elvével, de hát ilyen az ember.

Egy igaz magyar politikus, ilyen nagyon régen nem akadt!

2010. febr. 13. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
3%

1144

Keress rá a kaftános média kifejezésre, vagy hogy a fidesz narancsa nem jaffa e. Amúgy meg, a magyar gárda egyenruháját viselni bűncselekmény, mert feloszlatott szervezet.

2010. febr. 13. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Olyan, mint egy Torgyán József humorérzék, stílus és szeretetreméltó vonások nélkül, vagy mint egy Csurka István irodalmi tehetség és intelligencia nélkül. Szóval egy demagóg, de nem bohóc vagy showman típusú demagóg, és nem is különc értelmiségi, hanem egy emberi mivoltából kivetkőzött betonfejű fanatikus szerepét eljátszó gátlástalan hatalomtechnikus.
2010. febr. 13. 11:52
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Az ő tisztessége, őszintesége nekem garancia arra, hogy a legjobb helyen vagyok. ;)
2010. febr. 13. 13:20
 15/21 anonim ***** válasza:
11%
Azt magyarázzátok már el, hogy a kaftános médiás ( ezt mondta, bazzeg) hozzászólásom miért nulla százalékos, amikor EZT MONDTA!
2010. febr. 13. 13:29
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

Azért, mert pontos forrást/idézetet kértünk, nem pedig "keress rá magad"-at, te szerencsétlen.

Nehogy már neked álljon feljebb, ha a hülyeséget lepontozza valaki.

2010. febr. 13. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

Van benne erő, elszántság, jó ötletek, de túl merev régimódi gondolkodású, fafejű bizonyos dolgokban. Nem tetszik a gyűlöletkeltő retorikája sem. Pl Draskovics kaloda. egy politikus ilyen beszédet nem engedhet meg magának!!! azt sem értem h annyira kereszténynek vallja magát, de viselkedésében a kereszény eszmékkel ellentétesen cselekszik. Pl zsidógyűlölet, külföldigyűlölet, csőlátás a család házasságra, ami korlátozza a szabad akaratot. Valamint nem tetszik a csendörség, meg gárda majmolása. Minek? Ezeket a dolgokat a rendőrség is el tudja látni!

Ne legyen már fontosabb a gárda az egészségügynél, amiben csak a megelőzésben gondolkodnak. És a sok dögbeteg meg patkoljon el?

DE ami a legfelháborítóbb, h a hülye bunkó, sznob, beképzelt ADÓCSALÓ vállalkozókat akarja támogatni!

Gusztustalan!

2010. febr. 13. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Miért félnek a kormánypártok a Jobbiktól? Mert felelősségre Vona Gábor. :D
2010. febr. 13. 20:32
 19/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem igazán értem, attól hogy feloszlatnak egy szervezetet, miért lenne bűncselekmény viselni az egyenruháját? Mondjuk Észak-Koreában érteném, de nálunk mintha liberális demokrácia lenne, nem? Ott pedig, és így az USÁ-ban is, nyugodtan viselhetnék akár SS egyenruhát is, nemhogy egy fehér inget, fekete mellénnyel meg bakanccsal. Engem kissé irritál a Gárda, de akkor is joguk van a véleményükhöz vagy az ízlésükhöz, ha az másnak nem tetszik. Ja hogy ők nem csak ízléstelenek, de félelemkeltőek is? Akkor szerintem sötétedés után legyen a cigányok számára kijárási tilalom érvényben, kicsit több emberben keltenek félelemet pl. amikor olyan gyönyörűen halkan beszélgetnek egymással, ízlésesen felöltözve.
2010. febr. 14. 01:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Szimpatikus, mert ki meri nyitni a száját, de nem szimpatikus, mert nem elég ravasz.
2010. febr. 15. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!