Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik ellenesektől kérdezhe...

A Jobbik ellenesektől kérdezhetek?

Figyelt kérdés

1, Nincsenek bányakincsein, ami kevés gáz és olajunk van annak egy jelentős részét már a külföldiek aknázzák ki, nincs saját iparunk és javarészt csak éh bérért történő össze szereléseket csinálunk, a mezőgazdaságunk meg teljesen el van az Eu és a saját kormányunk által lehetetlenítve! Nincs időnk kinevelni az agyakat mert az legalább egy év tized és ha itt nincs mit csináljanak vagy megfelelő bér akkor csak elmennek!

Akkor miből kell megélnünk?

2, A multik 90% a nem szeret sem adót sem béreket fizetni. Ma már ott tartunk hogy annyira keveset fizetnek hogy néhány középvezetőn kívül az emberek nem élnek meg a fizetésből, és az állam sem képes fenntartani a rendszereinket.

Megértjük hogy nem versenyezhetünk Kínával mert ott a megélhetés 5 öde mint itt, vagy Albániát csinálunk magunkból? Vagy megvonjuk a támogatásokat és inkább a magunk lábára akarunk állni?

Miért van az hogy teljesen „ kikarikatúrázzák” a Jobbik programját és folyamatosan olyanokat írnak ami hazugság? „Zavarjuk el a multikat” közben meg fizessenek annyi adót és bért hogy legyen értelme annak hogy itt vannak és ne veszteséget termeljenek!

Sok munkahelyeket teremtenek a multik- közben meg 3× annyit tönkretesznek!

A Jobbik megakarja semmisíteni a cigányságot- közben meg 3× annyi pénzt akar rászánni mint az eddigi kormányok csak épp nem ajándékba, hanem teljesítményért cserébe.

Szoc kártya „ had költse mindenki arra amire akarja- közben meg egy jelentős része az adóinknak arra megy hogy taknya-nyála egybefolyásig issza magát, aztán irány a hivatal segélyért. Aki pedig normálisan használja a pénzt annak csak előny mert kedvezményt jelent a használata. Adócsökkentés és nem támogatás hallom a Jobbik ellenesektől! Ám ha egy magas keresetű kap kedvezményt azzal semmi haszna nem lesz a gazdaságnak, és az alacsony jövedelműek akik élénkíthetnék azoknál alig lenne érezhető!

2010. febr. 13. 10:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak ismételni tudom magam: nekem, a pesti értelmiséginek semmiféle "szebb jövőt" nem hozna a Jobbik, maximum annyit, hogy írhatnék Mátyás királyos mesekönyvet, amit dotálnának államilag. Rémálom amit akarnak.

Ne álltasd magad, én őszinte leszek hozzád!

Te csak egy elkényeztetett, őnerőből megélni nemképes, ultra liberális álmodozó vagy. Akinek az igazi magyar valósághoz semmi köze, viszont külföldön sem élt még egy percet sem, hiszen ez a mentalitás az amerikaiakat is elgondolkodtatná, hogy mit is kezdjenek veled. " pedig ott tényleg akad a liberalizmusból. Arról meg nem is beszélek hogy az egód kb 2km re a földtől, és valami más bolygóra kellene költöznöd mert a földön ma nincs olyan ország aki téged és a felfogásod tolerálná! Persze a hibákban nem kell sokat keresgetni, hiszen az élő ellentmondás vagy. Kevés adó, nagy szabadság, de mindenkinek ingyen segély. MEGVALÓSÍTHATATLAN! Legyen erős gazdaságunk de szolgáljuk ki a külföldi multikat!

MEGVALÓSÍTHATATLAN! Egyszerűen te annyira liberális és kompromisszum szegény vagy hogy a mai földi materiális viszonyokat nem veszed alapul, nem hogy egy kis szegény kelet Eu s ország adottságait!

Írj már néhány sort hogy te milyen megoldásokat, programokat, modelleket támogatnál? " ami megvalósítható és nem valami futurisztikus 3× os költségvetésű valami"

Ki fog derülni hogy semmit, mert olyan nem létezik!

2010. febr. 13. 13:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Annyira ostoba vagy hogy nem is akartam válaszolni.

„””Mondj egy országok (egzotikus törpeállamok nem számítanak), amelyek bányászatból élnek. Nincs ilyen. A fejlett, jólétben élő országok tömegeinek nincs semmi ásványkincse és nem pusztulnak bele. Dánia, Hollandia, Finnország, Írország mit bányásznak? Szemben velük az ásványi kincsekben gazdag országok pl. Zambia, Zimbabwe, Kongó: nekik olyan jól megy? A XXI. században nem az a döntő kérdés, hogy kinek milyen nyersanyaga van, ezt kéne megérteni.

Pontosan jó országokat raktál össze!

A nagy része az iparilag fejlett országoknak” kivéve talán a németek” pontosan a gyarmatosított országok bányakincs jövedelmeit szívják el.

Mi is gyarmatok vagyunk, hiszen használják az olcsó munkaerőnket, miközben a szoc feszültséget itt hagyják az államnak és a társadalomnak!

„”””Mi a fene az a "saját ipar"? Nekem nincs gyáram, tehát nincs saját iparom. Ettől nekem már rossz is? Hát bizonyos értelemben tényleg rosszabbul élek, mintha én lennék a Microsoft tulajdonosa, azaz lenne saját iparom.

Te ostobaság és gazdasági analfabéta, ennyit sem tudsz és a másikat degradálod?

Akik nem viszik ki a profitot, ezért működik a multiplikáció, a gazdasági szinergia, a kopparatív előnyök, GAZDASÁG !!!!!!!!!!!!

Akik ha nem fizetnek megfelelő bért akkor nincs fogyasztás, viszont ezt külföldön lesza,,ák, mert pontosan a korlátlan lehúzás miatt mennek külföldre. Ha a kölföldinek nincs saját gazdasága, munkaerőpiaca, akkor még diktálhat is!

„”””Dolgozni kell. Lehet, hogy te mint valószínűleg segélyből élő jobbikos lumpen elem ezt fájlalod, de hát ez van, kénytelen leszel előbb-utóbb szembenézni a tényekkel, különösen, ha jobboldali kormány jön, amelyik nem szereti a lazsálást, ellenben tiszteli a munkát. Akkor majd neked, lusta komcsi jobbikosnak is dolgoznod kell.

Te ostoba analfabéta hülye!

Pontosan a Jobbik aki a segélyeken szigorítani akar és nem a Fidesz akinek csak azon jár az esze hogy miként kaphat a nagytőkétől még egy kis adományt!

De igazad van, én nem fogok itt dolgozni egy percet sem 120e nettó ért, nekem van lehetőségem külföldön is dolgozni 5× ennyiért, és mivel egyre több nyelveket beszélő értelmes ember fejlődik ki, veled ellentétben, az országban egyre többen választják ezt az utat.

Lusta? Komcsi? Vagy csak bérért és nem alamizsnáért akar dolgozni?

Lehet, hogy nem szeretnek adót és béreket fizetni, de magasabb béreket fizetnek, mint az agyonistenített kkv-k. Én sem szeretek adót fizetni, de azért befizetem. Ugyanúgy, ahogy a multik is.

A multik minden kedvezményt kihasználnak, és vissza is élnek vele.

Persze ez meddő vita lesz mert valahogy ezeket mindig üzleti titokként kezelik!

Persze az érdekes hogy a GDP nk nek az 55% a költségvetésünk és mintha nem is lenne az a 45% sehol a gazdaságba! Mert nincs is, egyszerűen kiviszik. Hiszen ahol ekkora a „ különbség az maga a privát profit, ott Kín szerű fejlődésnek kellene lennie, de mivel nincs ezért kiviszik, és 45% nagyon durva, abból 25% lenne az átlagos Eu s az meg évi 2500milliárd! De ismét a gazdaság! Amíg nincs a lakosságnak megfelelő jövedelme addig a KKV k sem tudnak emelni, és amíg a multik diktálnak addig nem lesznek normális jövedelmek!

„””””Mert egy hülyeség, egy zagyva kommunista baromság, amiben kétféle ember hisz: egyfelől az éretlen gimnazisták, akik szeretnék magukat lázadónak érezni, de még semmit sem tudnak arról, hogy működik az élet, másrészt pedig a primitív, befolyásolható prolik, akik nem értenek semmit a gazdasághoz, csak bedőlnek néhány agyatlan szlogennek.

Ideológiai képzavarban szenvedsz, aminek az oka hogy csak képeslapon láttad a nyugatot, és fogalmad nincs arról hogy mi az angol vagy a német kapitalizmus.

Ha lenne akkor ezeket az országokat is mind kommunistának neveznéd, mert azzal a 8 agysejteddel és a hiányost tapasztalataiddal nem érted hogy itt vad kapitalizmus van, ahol a monetáris elvek felülírják a reálgazdaságot, és a tőkének 5× annyi joga van mint Angliába ami ugye nem kommunista? Ha számodra az primitív hogy hasonló szabályzások legyenek a munka és a tőke értékeiben mint nyugat Eu ba és kommunista, az csak a primitívséged illusztrálja. Arról nem is beszélek, hogy a Jobbik „ primitív programjából idézgetett a bálványod Orbán az évértékelőjében, és idézget minden nyilvános megszólalásában.

2010. febr. 13. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:

"

Nem korlátozhatjuk az emberek személyes szabadságát. Milyen jogon jelölöd ki, hogy pl nem vehet magának cigit? Mindig a piával jöttök, de aki akar, az miért nem füstölhet pl? Ez az egész szociális kártya egy hatalmas üzlet az előállítónak, meg az adott boltoknak iszonyatos mennyiségű extra haszon, erről szól ez az egész. Te mit szólnál hozzá, ha azt mondanák, hogy mától kezdve nem vehetsz mondjuk sót, mert a te szakmádban utazókra jellemző a túlsózás, és az egészségtelen?"

Ha dolgozik, és a munkával megszerzett pénzét issza, cigizi el, hát egészségére(jó nagy hülye). De a családi pótlékból egy kortyot se! Segély pedig arra van, hogy kihúzza addig, amíg nem talál munkát, nem arra, hogy 500forintos cigit szívogasson aztán még a tüdőkezelését is fizessük helyette.

2010. febr. 13. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én Jobbikos vagyok, csak azért írok, hogy sajnálom azokat akiket JObbik "ellenességük" miatt lepontoztak :)
2010. febr. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!