Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képesek az emberek a...

Hogy képesek az emberek a Fidesz ámokfutása után még mindig a Jobbik mellett állni?

Figyelt kérdés

Nem tűnik fel nekik, hogy ez az államosító-ősnemzeti-konzervatív-mélykeresztyén-szupermagyar-nyugatellenes politizálás nem nagyon jön be?

Akkor minek akarnak egy olyan pártot, amelyik ezt még nagyobb fokozatra kapcsolva csinálná?

Szerencsére a józan emberek még mindig többségben vannak, de a Jobbik lassan erősödik.

Én csak abban reménykedem, hogy véget ért a növekedésük, különben le kell lépnem ebből az országból családostul, ha nem akarok még nagyobb önkényuralmat a nyakamba. Ezzel pedig nem leszek egyedül, mert ha jön a Jobbik kormány, akkor sokan mennek innen.

2015. febr. 23. 20:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
És ezek a személyek miért is főnökeim, amikor én őket is lecsukatnám? :D
2015. febr. 23. 21:02
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

"Milyen főnökeim alatt?

Mesélnél erről, ha megkérlek?"

Hát nem a "liberálisokat" sírod vissza? :)

Ott nem "köteleznének" arra, hogy trikolóros pézsébe fújd az orrod biztos.

Mert jelenleg nem nagyon van alternatíva.

Én még max. az lmp tudnám elképzelni, de hát nem nagyon tudni mit akarnak, kissé sokat foglalkoznak a "zöld dolgokkal", nem azt mondom nem fontos a környezetvédelem, de jelenleg nagyobb gondok is vannak az országban.

Szóval ez miatt nem nagyon van támogatottságuk.

2015. febr. 23. 21:03
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező:

Nyugodtan menj el ablakot tisztítani Kanadába, vagy akár mosogatni valami nyugati államba, hidd meg, semelyikünk sem fog téged itt marasztalni. Veled is csak sűrűbben vagyunk.

2015. febr. 23. 22:02
 14/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem inkább nézz utána a programjuknak, mielőtt csak úgy kiírod a butaságodat!

Amúgy én remélem, hogy mihamarabb kormányra kerülnek és nem is feltétlenül baj, ha emiatt egy csomó ember külföldre "menekül". Amúgy sem szeretem az olyan embereket, akik hátráltatnak a céljaim elérésében legyen szó magánéletről vagy akár politikai rendszerről is.

2015. febr. 23. 22:36
 15/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem tűnik fel nekik, hogy ez az államosító-ősnemzeti-konzervatív-mélykeresztyén-szupermagyar

-nyugatellenes politizálás nem nagyon jön be?

Nem ?

Az államháztartás rendben, a hiánycélok betartva, munkanélküliség csökken, GDP növekszik, IMF kirúgva a Goodfrienddel együtt, a legbefolyásosabb politikusok egymásnak adják a kilincset, satöbbi.

2010-ben nem egészen így vették át az országot.

A másik dolog, hogy azok az országok, amelyek még mindig az ortodox gyógyszerekkel kezelik a válságaikat, mind nagyobb bajban vannak, mint mi...

A Ballib nem képes tudomásul venni, hogy az állandó megfelelési kényszernek NINCS jutalma.

Az EU-n belül könyörtelen harcok mennek a pozíciókért és az életszinvonalért.

És ezt a harcot mindenn tag automatikusan felvállalja.

Egyedül a ballib vezette Magyarország teljesített túl minden elvárást, de úgy is csak tapostak rajtunk, meg hordták kifelé a nemzeti vagyont.

Igaza van a Fidesznek is meg a Jobbiknak is, hogy az EU nem egy elit klub, hanem egy szűk helyre összezsúfolt zsibongó társaság, ahol annak van igaza, aki a leghangosabb.

És ez egyre inkább így lesz, ahogy az EU-s tagállamok érdekei egyre inkább szembehelyezkednek egymással.

2015. febr. 24. 00:47
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen selejtekért nem kár mint te vagy.Menj a francba az országból ,senki nem tart vissza !!
2015. febr. 24. 04:05
 17/28 A kérdező kommentje:

"A másik dolog, hogy azok az országok, amelyek még mindig az ortodox gyógyszerekkel kezelik a válságaikat, mind nagyobb bajban vannak, mint mi..."

Persze, mesélj még. :)

Gondolom a társadalom széles rétegeinek elszegényítése és egy szűk réteg bankszámlájának telepumpálása a pénzükkel, az mind a Nagynemzeti Magyar Nemzet érdeke. :))

2015. febr. 24. 08:40
 18/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, kérdező, hogy az ellenzékiek ugyanezt gondolják, mint a Fideszesek, de ők ki is mondják (neoliberalizmus).

Nekik a szociális érzékenység csak eszköz.

2015. febr. 24. 09:57
 19/28 anonim ***** válasza:

Bírom amikor a ballibesek megfenyegetnek h elhagyják az országot!higgyétek el nem fogtok egy percig se hiányozni!

Jöttök ezzel az önkényuralommal meg diktatúrával,csak nem tudom titeket milyen impulzusok érnek amiből ezt szűritek le(sejtem:ATV)

2015. febr. 24. 15:52
 20/28 anonim ***** válasza:
Akár mennyire is rossznak képzeled el őket, Gyurcsányhoz képest mind megváltók. Én olyan pártra ahol azok a baloldali bohócok vannak soha nem fogok szavazni és szerintem a több millió magyar szavazó is így van ezzel.
2015. febr. 24. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!