Van realitásalapja annak az elméletnek, hogy a Fidesz kétharmadát a Jobbik fogja megmenteni?
11:
Igen.
Nem kell kétharmad.
Ezt mondtam.
Az összes többi párt ugyanolyan korrupt slepp mint a fidesz, csak rossz pártba mentek mert olyan hülyék is mint ember. Ha valaki a kormányból felajánl egy kis korrupciós lehetőséget átszavazásra, "na ki vállalja? ÉN, ÉN, ÉNNNNNNNNNN KÉRLEK!!" ez fog zajlani.
Viccesnek tűnik, de nem az mert mi fizetjük, mi etetjük őket és mi tartjuk luxus színvonalon a villáikat :)
Van, mert több mutyitörvénynél is akadt néhány képviselőjük, aki átszavazott, és ettől még nem pártoltak el a szavazóik.
Másrészt ami a gazdaságpolitikai kérdéseket illeti, abban valóban hasonlóan gondolkodik a két párt, alapvetően multi-, tőke-, piaci verseny- és bankellenes, neomarxista gazdaságpolitikában hisz mindkét párt és szavazóik.
A kérdésre a válasz pofonegyszerű:
Amennyiben a Fidesznek(illetve amikor...)szüksége VAN A 2/3-os többségre akkor lekenyerezi a Jobbikot ugyanis a Jobbik:
1. A leginkább hasonlít a parlamenti pártok közül a Fideszre...
2. A Jobbik egy olyan párt amely a hatalomtól odavetett bármilyen kis koncért hálás és mindenre kész(kutyapárt)...
-amennyiben viszont a Fidesznek nincs szüksége a 2/3-ra akkor nem egyezkedik senkivel és tovább gyötri a népet.
Tehát végeredményben semmi sem történt tegnap este ami a Fidesz diktatúráját veszélyeztetné.
Azt csak egy forradalom tenné de ahhoz kell egy jell észak-kelet felől.
16:
De szimbolikus jelentősége van, mert amellett, hogy elvileg elveszítette a Fidesz a 2/3-ot, egy korábban nagyon megnyert körzetet buktak el, ráadásul úgy, hogy még a falvakban is szoros eredmény volt. Valójában 4 évig úgy kormányoztak, hogy bármit megtehetnek, gyakorlatilag törvényesített lopás történt folyamatosan, teljesen nyíltan, mégsem rengette meg a népszerűségüket. Ennek mostantól vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!