Orbán- Simicska összeveszés következtében lemondott média vezetők utáni hírközlésben (csatornákban) éreztek változást?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 15:45
1/3 anonim válasza:
Hír TV-t azóta nem nézem. Simicska áruló.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, én meg amúgysem!
de tényleg ennyire nulla a vélemény?
2015. febr. 21. 22:13
3/3 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy becsúszik néha-néha 1-1 kritikus hír a kormányról, de tudni kell azt, hogy ez már fél éve is tapasztalható volt. Egyben továbbra is erősen megy a kormány fényezése, de nem közelíti meg az MTVA propagandáját.
Én nem vagyok ilyen gyökér (mint az 1.), hogy valamit azért nem nézek, mert nem tetszik az a "propaganda", amit benne nyomatnak. A mai világban meg kell ismerni minden oldal véleményét, ezért megnézem a híreket a Hír TV-n, meg az ATV-n is, így kerek a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!