Mi lehet az Orbán-Simicska incidens végkifejlete?
Igen, csak az emberek tradícionálisan az M1 meg DUNA-t néznek és mivel a FIDESZ hír csatornát csinál a maga embereiből, így ez vagy +20%-ot hoz. Azaz nettó +15% szavazó !
A HírTV meg a Simicska média,ha fenn akar maradni versenyeznie kell az ATV célközönségével és így lehet tönkreteszik egymást a baloldalon és így az ellenfelek is ki lesznek lőve.
Ki tudja ?
Szerintem Orbán és a Fidesz már egyre mélyebbre ássa magát és ez független a szánkózó Simicskától. Például egy-két napja volt a hamis eurókkal üzletelő fideszes ifitagozat vezető, ma reggel meg Portikról olvastam és úgy néz ki, hogy Habony és Pintér is nyakig benne gázol a szarban (nem mintha túl nagy meglepi lenne).
Ha itt Simicska kitálalna akkor a fél Fidesz szerintem menne a böribe, de ő sem úszná meg. Jobb esetben ő is a böribe kapná a nyugdíjat, rosszabb esetben meg gondolom lenne még egy aranykézutca. Maffiaállam ez és tök mindegy, hogy mi történik. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!