Miért vannak elájulva az emberek Putyintól?
Nekem és más "keletpártiaknak" nem jön be az, ami a Nyugati világban zajlik mostanság főleg a fiataloknál.
Melegfelvonulás, melegházasság, nemsemleges oktatás, vallástalanság, kivétel zsidók és közel - keletiek számára, szabad drogfogyasztás és a társai - ez nem az Európa, amit elképzeltünk és elképzelünk.
Egyre inkább teret hódít a nagyképű, szájkaratézó SWAG és YOLO életstílus, egyre inkább futtatják a transzvesztitákat és a gender elméletet, egyre több erőszakos bevándorlót engednek be Európába és azt szajkózzák, hogy ez jó és ez elleni védekezésül menekülünk a Jobbik és Putyin karjaiba, mert nem tetszik nekünk a dekadencia és a csillivilli romlottság, ami ebből az egészből sugárzik és amiben élnünk kell.
Egyszerűségre vágyunk és mi ezt a keletben látjuk meg, ezért nekik szurkolunk, hogy térítse vissza a jót útra a nyugatot.
Persze ilyen szellemben az amerikai Republikánusokat és más konzervatívokat is "fegyvertársaknak" tekintjük, mert ők is azt vallják, amit mi, csak a németekét nem, mert azok támogatják nevük ellenére az általunk elutasított dolgokat.
Ha lelépek innen, az nem egzisztenciális okok miatt lesz.
9:
Igen tudom, hogy ki volt Irak élén, és ez elég ok arra, hogy szétlőjjék az országukat, továbbá a mai napig sincs ott stabilitás? Rosszabb az egész mint egy annektálás, mert az legalább viszonylagos rendel jár együtt, szóval nekem meg ne próbáld beadni, hogy Irak milyen jól járt. Ennyi erővel odadurranthatnának egyet Észak-Koreának is, mivel ott is egy diktátor kezében van a stafétabot, meg tömegpusztító fegyverekkel is rendelkeznek. Oké, Putyin háborúzik, őt gyűlölni kell, ha Amerika háborúzik, akkor az mindig jogos? Putyinnál annektálás lett a vége, az Amerikai beavatkozásnál meg káosz.
"Meg az ugye megvan, hogy ki volt Szaddám Huszein?"
Mindenki tudja, hogy közel sem volt szent Szaddam, de legalább nem tűrte, hogy a szélsőségesek úgy elburjánzanak, mint azt most láthatod. Hasonló helyzet volt, mint jelenleg sok afrikai országban. Vannak országok ahol a demokrácia nem járható út, mert a nép csak egymást ölné. Ezekbe az országokba egy erős kezű diktatúra kell, mert az utóbbi áldozatai még így is eltörpülnek ahhoz képest, amit a nép tenne magával.
#16 Száddám egy véres diktátor volt, százezreket legyilkolva.
Az USA hadserege bevonult, több millió embert legyilkolva, óriási ideig az egész háborút elhúzva úgy, hogy sokkal rosszabb lett az ottani állapot, mint Száddám idején.
És nem: a vádak hamisak voltak, nem volt az Al-Qaida, nem voltak vegyi fegyverek.
Érdekes, amikor a ballibant egyesül a neokonokkal. ;-)
17: Több millió? :DDDD Hol a forrás?
Amúgy meg jó volna, ha nem relativizálnál tovább és visszatérnék oda, hogy Putyin katonái egy szomszédos ország területi épségét (és ezzel a Budapesti Egyezményt) sértik, és nálunk is jelentős befolyásra tett szert.
"Amúgy meg jó volna, ha nem relativizálnál tovább és visszatérnék oda, hogy Putyin katonái egy szomszédos ország területi épségét (és ezzel a Budapesti Egyezményt) sértik, és nálunk is jelentős befolyásra tett szert."
Nem, én abszolút erkölcs alapján elítélem mind a kettőt. De vicces, hogy ezt feltetted.
Relativizálni kettős mérce alapján (már 25 éve!!) csak az Amerika-imádók szoktak. Ez vagy cinizmus, vagy mérhetetlen naivitáson alapul. Emlékszem még pár évvel ezelőtt, amikor egy volt amerikai hidegháborúban beépítettet hívtak be az ATV-be, úgy kiröhögte őket, mint a halál.
Találkoztam a Gyurcsány-kormány hadügyminiszterének egyik rokonával, és azt mondta, hogy ha tudnám, milyen mocsok folyik háttérben, itt már felgyújtották volna (valszeg te is meg énis) az Országházat...
#11:
'Vallástalanság'?
Mivel ártok Én azoknak, akik hűen követik a keresztény/hindu/sintoizmus vallásokat az ateizmusommal, ha nem erőltetem senkire, ugyanakkor tüzesen ugrok, ha konvertálni próbálnak? Fifty-fifty a mindkét fél részéről, és nincs égő ellentét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!