Ki lenne a legjobb miniszterelnöknek?
Természetesen Jézus Krisztus.
Vagy Vona Gábor.
"Természetesen Jézus Krisztus.
Vagy Vona Gábor."
Miért, a kettő nem ugyanaz??? :O
Jogos. Helyesbítek
Jézus Krisztus
azaz
Vona Gábor. :)
Vona Gábor.
Én eddig egyedül a Jobbikról hallottam, hogy programjuk volna. Bár a 88 oldalt elsőre túlzásnak találtam, lényegében mindent leírnak benne (bár olyan Gömbös-féle: mindenkinek ígér valamit, ami legfeljebb reményt adhat, mert gyakorlatilag rövid távon kivitelezhetetlen). A Fidesz és az MSZP még mindig csak annyit tudott felmutatni, hogy egymást marják, ahogy szokták ilyenkor. Az MDF meg képes volt összeállni az SZDSZ-szel csak azért, hogy legyen esélyük az 5%-ra.
Mesterházy akárhány helyen tart előadást, mindenhol ugyanazt meséli el (hogy az édesapját vitte a kórházba, aki azon aggódott, hogy az orvos, akihez mennek, nem jobboldali-e véletlenül... megható sztori szerintem is). A Fidesz mást sem tud, mint a Jobbik programjából idézni úgy, mintha az az övék volna. Az MDF pedig olyan, mint egy Pokémon; csak egy nevet tud hajtogatni állandóan: Bokros, Bokros, Bokros. Nálam a Jobbik a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!