Hogyan állapíthatták meg, hogy Putyin autista? Te elhiszed?
Elvileg amerikai kutatók rájöttek, hogy Putyin az autzmus enyhe formájában szenved, melyet asperger szindrómának hívnak. Nem értem, hogyan jutottak erre a következtetésre, hiszen szokásait nem ismerik, hiszen az orosz elnököt védik és totkosak a dolgai. Elvileg a fotók és a videok alapján derült ki, melyet róla bárkinek lehet látni interneten. De mégis miért autista ? Mert komor arca van vagy mert mély a hangja?
Akik nem nyeretlen kétévesek azok tudják hogy a fenti"vád"kapitalista propaganda-hazugság. A régi szovjet vezetőinket is egytől-egyik kigúnyolták dehát a kapitalista mit tud?! Máson élcelődni és mást kizsákmányolni. Putyin elnők úr(elvtárs)NEM autista hanem egy igazi orosz(szovjet)ember akinek a...A HAZA MINDENELŐTT!
Én mint elvhű kommunista felnézek rá és mindazokra akik szintén.
# 2
Gratulálok!
Hányok az ilyen tömeggyilkos eszmék híveitől!
Reggel munkába igyekve a Balázs showban hallottam, hogy egy politikai szakértő beszél Putyinról és tényként(sic!) kelezte autistának :-P !
Nem akartam elhinni, azt hittem rosszúl hallok, mert a reggeli kávém nem ittam meg, gondoltam utánaolvasok neten. Egyébként Putyinra viszatérve nagyon tisztelem őt ! Nem kedvelem az oroszaokat egyáltalán, de amit államférfiként a hazájáért tett, azt kevés elnök képes megcsinálni. Ha ilyen miniszterelnökünk lett volna a rendszerváltás után egyszer is, nem itt tartanánk :/
Örülj, hogy nem ilyen miniszterelnökünk volt eddig. Bár Orbán utánozza. Ezért megy teljesen tönkre az ország.
Az autizmus nem egyenlő az asperger szindrómával.Ha ez a "betegsége" Putyinnak, akkor ez nem akadályozza meg, hogy sikeres politikus , vagy éppen diktátor legyen.
Semmi tisztelni való nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!