Mit szóltok ahhoz, hogy egy jómódú és egy szegény család között 146 ezer forint különbség van amit a 3 gyerek után kapnak pénzt? (aki jómódú az jóval többet kap a gyerekei után)
2015. febr. 16. 10:03
51/51 anonim válasza:
" Kb. 350 bruttotol teljes
mértékben megkapod."
Szerintem már 300 bruttora is megkapod a maximalis, 99 ezres kedvezmenyt. Valamint megoszthato a ket szulo kozott! Ketto brutto 150 ezres fizu meg azert nem egy extra dolog, bőven átlag alatti. Ok, nem minimalber, de pont ez a cel, hogy ne a minimalbereseknek legyen 3 gyereke.
Mondjuk azt a 146 ezres kulonbseget nem ertem amit a kerdesben irt a kerdezo. Hogy jön az ki?
Egyébként tamogatom az egyenloseget. Én is csak annyit szeretnék adózni mint egy mininalbéres!!! Úgy lenne igazságos, nemde?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!