Feljelentett Budapest egyetlen MSZP-s polgármestere, kihez is fordulhatnék?
Egy komment miatt, rágalmazásért felnyomtak, rendesen rendőrség, bíróság, még a páromat is behívták tanúnak.
Nos én szétküldtem pár e-mailt, de a média nem kapta fel, a fidesz is csak annyit mondott, hogy a polgárok házába nézzek el, de nem volt időm elmenni a megbeszélt időpontban.
Mit javasoltok?
Komolyan.
Trollkodás nélkül.
Kicsit félek.... a bíró elfogultnak tűnik. És bevarrni valakit egy kommentért? Rendőrségi ügy? ez demokrácia? És nem, nem a fidesz csinálta, hanem az egyetlen budapesti MSZP-s kerület polgármestere....
Hát szerintem nem sok jóra számíthatsz, főleg nem a jobboldai segítségre.
Nem olyan rég az egyik fidis politikusnak (L. Jani) volt ilyen balhéja, és nevetve nyerte az ügyet. Most ha kiállna melletted a fidi a saját emberüket köpnék szembe...
az MSZPnél az a bevett szokás, hogy Orbán családját nyugodtan gyalázhatja bárki, mert közszerelők
nem tudom akkor egy polgármester miért ne lenne közszereplő
Jó ezzel én nem tudok mit kezdeni, nekem segítség kéne, sajtómegjelenés, ügyvéd a következő tárgyalásra.
Nem bánnám ha ország világ látná mit művelnek.....
"ez demokrácia? "
Ha valaki téged rágalmaz azt gondolom egy szó nélkül tűröd.
Aha, főleg ha ezt egy facebook kommentben teszi! fel is jelentem, a rendőr meg jól kiröhög és hazaküld.
De ha egy politikusról ír valaki rosszat. Na azonnal végbélvizsgálat mi?
Ez demokrácia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!